Στο Άγιο Όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η νέα ζωή μετά τη δίκη

Πότε πήγε και γιατί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο Άγιο Όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η νέα ζωή μετά τη δίκη

Στο Άγιο Όρος βρέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά το παρόν του στο Αστυνομικό τμήμα στις 3 Μαρτίου. Ο ηθοποιός που καταδικάστηκε για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, άλλαξε ζωή μετά την ποινή που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο.

Για τις απόπειρες βιασμού κρίθηκε ομόφωνα ένοχος, ενώ αντίθετα δικαστές και ένορκοι έπειτα από μαραθώνια διάσκεψη έκριναν αθώο ομόφωνα λόγω αμφιβολιών τον ηθοποιό για το αδίκημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος άλλης γυναίκας ηθοποιού.

Tο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του επέβαλε 8 έτη κάθειρξης με αναστολή, όπως επίσης περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Η ζωή του Φιλιππίδης μετά την δίκη

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στο Άγιο Όρος, όπως συνηθίζουν κάνουν άνθρωποι μετά από ποινή φυλάκισης και γενικά εκείνοι που έχουν περάσει δύσκολα.

Δείτε επίσης: Τα έχασε όλα μετά το δικαστήριο - Στο "σφυρί" το τελευταίο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Η ψυχολογία του ηθοποιού είναι γνωστό, πως δοκιμάστηκε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο μετά από πολύ καιρό απομόνωσης - μέσα από λογαριασμό στο twitter - αποκαλύφθηκε η πρώτη έξοδος του μαζί με τη σύζυγό του, Ελπίδα.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός επισκέφτηκε την παράσταση ''Berlin Alexanderplatz'', στην οποία παίζει ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, από την οποία ωστόσο αποχώρησε πριν αυτή ξεκινήσει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων για να δει το Berlin Alexanderplatz, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού όπου παίζει κι ο γιός του. Τι κατάντια για τον θίασο που δεν αρνήθηκε να παίξει», έγραψε αρχικά χρήστης του Twitter.

«Τελικά την κοπάνησε πριν την παράσταση», έγραψε στη συνέχεια ο ίδιος λογαριασμός.