«Η Αda με ρωτάει αν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Κοντοβά για το χωρισμό από τον Τζώνη Καλημέρη

Τα τρυφερά λόγια για την κόρη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Αda με ρωτάει αν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Κοντοβά για το χωρισμό από τον Τζώνη Καλημέρη

Ήταν Δεκέμβρης του 2022 όταν έγινε γνωστό πως η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν τραβώντας διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Πέρασαν 5,5 χρόνια σχέσης, ενώ όσο ήταν μαζί η επιχειρηματίας υιοθέτησε και την μικρή Ada.

Πολλές φορές έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να πάρει στο σπίτι της την κορούλα της. Χρειάστηκε να μείνει πολλούς μήνες στην Ουγκάντα και να περάσει χρόνο με την μικρή, με σκοπό να περάσει το διάστημα που χρειάζεται για να μπορέσει να την φέρει στην Ελλάδα.

Μήνες ωστόσο μετά τον ερχομό της Ada στην Ελλάδα, Κοντοβά & Καλημέρης χώρισαν οριστικά! Η αγάπη ωστόσο που της έχουν και οι δυο θα είναι αυτή που θα τους ενώνει. Μάλιστα, πρόσφατα απόλαυσαν όλοι μαζί την βόλτα τους - δείτε φωτογραφίες.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κοντοβά για τον χωρισμό με τον Καλημέρη

Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν, συνάντησαν χθες 14/3 την Χριστίνα Κοντοβά σε κοσμική εκδήλωση, με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε για την προσωπική της ζωή και πόσο έχει αλλάξει αυτή με τον ερχομό της κόρης της.

«Η Αda τρελαίνεται να δοκιμάζει τα καλλυντικά μου, με ρωτάει αν θα της τα δώσω μόλις μεγαλώσει… Προσπαθώ να έχω ένα μέτρο μαζί της… Προσπαθώ και δουλεύω για να είμαι όσο καλύτερη μπορώ», είπε για την μικρή της.

Όταν όμως της έγινε η ερώτηση για το χωρισμό της με τον Τζώνη Καλημέρη, απάντησε: «Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Δε ξέρω. Είμαι καλά αυτό».

Οι δηλώσεις του Καλημέρη για την Κοντοβά και την Ada

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα την Πέμπτης 9/2 ο Τζώνη Καλημέρης, μίλησε επίσης για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά.

«Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε ένα κύκλο. Για να χρησιμοποιήσω αυτά τα κλισέ που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μου αρέσει να συζητάω για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με την Χριστίνα και μια χαρά με την Ada. Χθες ήμουν από εκεί. Σε επίπεδο μπαμπάς - κόρη δεν έχει αλλάξει κάτι.

Η Χριστίνα έκανε τρομερές προσπάθειες (για την υιοθεσία), έμεινε πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό που ήθελε και τα κατάφερε. Είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της μόνη της. Χωρίς να έχει μπάρμπα στην Κορώνη, μόνη της τα έκανε όλα και έτσι μόνη της με όση βοήθεια από εμένα ηθική, έκανε και με την Ada», δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης.