Μαριάντα Πιερίδη: «Ήταν περίεργη περίοδος του χωρισμού» - Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τα προσωπικά της

«Υπάρχει πολύ μεγάλος θυμός και στεναχώρια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: «Ήταν περίεργη περίοδος του χωρισμού» - Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τα προσωπικά της

Το πρωί της Δευτέρας (13/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Μαριάντα Πιερίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που πρόσφατα είχε μιλήσει για τα ευτράπελα που συμβαίνουν μέσα στο Survivor all star (δείτε εδώ τα σχόλια της) έκανελόγο για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον γιό της, που τόσο πολύ αγαπά.

Επιπλέον, η Μαριάντα Πιερίδη είπε και γαι την την φετινή της συνεγρασία με το κανάλι του Alpha και τον Νίκο Κοκλώνη στο J2us.

Οι δηλώσεις της Μαριάντα Πιερίδη για την προσωπική της ζωή

«Ήταν μια πολύ περίεργη περίοδος, όπως όλοι οι χωρισμοί. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πάρα πολύ υγιής σχέση δυο χωρισμένων γονιών, οπότε δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, και νομίζω και για την άλλη πλευρά.

Πάντα, όταν χωρίζεις υπάρχει πολύ μεγάλος θυμός και στεναχώρια ταυτόχρονα. Αυτό, μέχρι να βρεις τον τρόπο να το διαχειριστείς, μπορεί να πάρει και χρόνια. Ο γιος μου έχει άψογη σχέση με τον μπαμπά του. Εκμεταλλεύεται και τον σύζυγό μου και τον μπαμπά του, πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μου γίνονταν προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια και τώρα μου έγινε μία πάρα πολύ ωραία πρόταση για μια περιοδεία στο εξωτερικό. Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Ό,τι είναι να ‘ρθει, θα ‘ρθει. Το σκέφτομαι», παραδέχεται η Μαριάντα Πιερίδη.

«Δεν θα μπορούσα να επιστρέψω μετά από 8 χρόνια αποχής σε κάτι καλύτερο», σχολιάζει η τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στο J2US.