«Απρέπειες και χυδαιότητες, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου θρήνου..» - Ξέσπασε η Μπάρκα κατά του Αμβρόσιου

«Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε δει πολλούς τέτοιους ανθρώπους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Απρέπειες και χυδαιότητες, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου θρήνου..» - Ξέσπασε η Μπάρκα κατά του Αμβρόσιου

Σάλος επικρατεί από χθες 9/3 με τις δηλώσεις του Αμβρόσιου σχετικά με την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. Τα λόγια του έφεραν μεγάλη οργή και πρώτος από όλους ξέσπασε ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος με τα λόγια του να είναι σκληρά.

Και η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη θέλησε να πάρει θέση και να τοποθετηθεί. Ξέσπασε με την σειρά της για τα λεγόμενα του, λέγοντας πως είναι απαράδεκτα την ώρα που οικογένειες θρηνούν και κηδεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που πέθαναν τόσο άδικα και τραγικά.

Το ξέσπασμα της Μπάρκα για τον Αμβρόσιο

«Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να ντρέπονται, επειδή η αγάπη που έχει ο καθένας μας για τον Θεό και τη δύναμη που έχουμε ανάγκη να παίρνουμε από κάπου. Εγώ το ονομάζω Θεός, κάποιος άλλος το ονομάζει οτιδήποτε. Αλλά τη δύναμη που μπορεί παίρνει ο καθένας μας στα δύσκολα και στα τραγικά γεγονότα της ζωής του, είναι ωραίο να την κρατάμε αγνή, ωραία, γνήσια, αυθεντική και αλήθεια να είναι το καταφύγιό μας»,

«Το να βγαίνουν άνθρωποι που έχουν και ένα βήμα και έχουν διοριστεί από κάποιους να έχουν και έναν τίτλο και να λένε τέτοιες αηδίες που κατά καιρούς βγαίνουν και λένε, είναι κρίμα να παίρνουν στην πλάτη τους, όλο αυτό που μπορεί να σημαίνει θρησκεία και να βγαίνουν να ξεστομίζουν τέτοιες απρέπειες και χυδαιότητες, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου θρήνου και ενός τραγικού γεγονότος», είπε.

«Είναι άλλο η θρησκεία, η πίστη, ο Θεός, ο Χριστός. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε δει πολλούς τέτοιους ανθρώπους, που εκπροσωπούν την Εκκλησία, να φτάνουν στο σημείο να λένε πολλές χυδαιότητες, να προσέχουμε τι λεμέ, και να βουτάμε τη γλώσσα μας στο κεφάλι μας πριν μιλήσουμε, γιατί αυτά είναι πολύ ιερά για τον καθένα μας. Μιλάω φυσικά για τον Αμβρόσιο», ολοκλήρωσε.

Αυτό είναι το κείμενο του Αμβρόσιου που έφερε οργή

«Θα πρέπει, συνεπώς, να διερευνήσουμε μήπως τα διάφορα αυτά έκτακτα και καταστροφικά σοβαρά γεγονότα, τα οποία τώρα τελευταία συμβαίνουν σ’ ολόκληρο τον Πλανήτη μας (όπως οι σεισμοί, οι καταποντισμοί, οι πλημμύρες, οι πυρκαϊές κλπ.), μήπως εκφράζουν την οργήν του Θεού για την αποστασία του σημερινού ανθρώπου από τον δρόμο της αρετής, από την αγκαλιά του Θεού; Προκειμένου δε περί του τραγικού συμβάντος εκεί ψηλά στα Τέμπη της Θεσσαλίας μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού, που τόσο πολύ γιορτάσθηκε όχι μόνον σ’ ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Πλανήτου μας;», ανέφερε σε πρώτο στάδιο.

Και συνέχισε: «Και γιατί ερωτώ για το Καρναβάλι, Αδελφοί μου; Διότι το Καρναβάλι είναι η γιορτή του Διαβόλου!!! Και το πλήθος των ανθρώπων, που ξεχύθηκε στους δρόμους με τις αποκριάτικες φορεσιές, στη ουσία ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! ΕΛΑΤΡΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, καθ’ όσον στο τριήμερο αυτό κυριαρχούσαν η σαρκολατρεία, η ανηθικότης, η χυδαιότης κλπ. Ανεπίσημα, με την μορφή του κουτσομπολιού, κυκλοφορεί η είδησις, ότι πολλά προφυλακτικά από την σεξουαλική ικανοποίηση ευρέθη-σαν ακόμη και στους δρόμους των Πατρών! Εκ παραλλήλου όμως υπάρχει και η υπεύθυνη ειδησεογραφία, η οποία μας βεβαιώνει, ότι το Καρναβάλι των Πατρών=τρελλό σεξουαλικό γλέντι».