Βαρύς θρήνος για γνωστό Έλληνα ηθοποιό - Νεκρός στα Τέμπη ο 29χρονος ανιψιός του

«Μισό σε βρήκανε στα συντρίμμια...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύς θρήνος για γνωστό Έλληνα ηθοποιό - Νεκρός στα Τέμπη ο 29χρονος ανιψιός του

Τραγικές είναι οι εικόνες μετά την σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη, που αφαίρεσε την ζωή πάνω από 50 ανθρώπων με τους αγνοούμενους να είναι δεκάδες. Από το πρώτο βαγόνι που πλέον είναι μια άμορφη μάζα, μόνο ένας βρέθηκε ζωντανός. Πρόκειται για έναν 20χρονο που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική έχοντας κάνει δυο χειρουργεία στο κεφάλι.

Οι αποκαλύψεις που γίνονται για τα αίτια της σύγκρουσης συγκλονίζουν. Μάλιστα ένας από τους τραυματίες προχώρησε σε μία σοκαριστική καταγγελία αναφέροντας ότι έχουν έρθει στα αυτιά του μαρτυρίες ότι το μοιραίο βράδυ είχε στηθεί πάρτι στο σταθμαρχείο της Λάρισας.

Ανεβαίνει η λίστα των νεκρών - Ανάμεσα τους και ανιψιός γνωστού ηθοποιού

Την ώρα που γίνονται όλα αυτά, γονείς και συγγενείς σπαράζουν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι ταυτοποιήσεις συνεχίζονται στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου βρίσκονται σακούλες με μέλη και απανθρακωμένους.

Ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ο ανιψιός γνωστού Έλληνας ηθοποιού. Ο λόγος για τον 29χρονο Δημήτρη, ανιψιό του Νίκο Σταυρακούδη.

Ο ίδιος τον αποχαιρέτησε και δημόσια με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μισό σε βρήκανε στα συντρίμμια Δημήτρη . Ήσουν μόνο 29 Είχες μόνο ζωή και όνειρα. Καλό σου «ταξίδι» ανιψιέ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι ο Νίκος Σταυρακούδης

Ο Νίκος Σταυρακούδης (Αλεξανδρούπολη, 24 Σεπτεμβρίου 1970) είναι ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου αλλά και σεναριογράφος. Έχει γράψει, σε συνεργασία με τη Σάρα Γανωτή, το σενάριο για τις τηλεοπτικές σειρές Το Μικρό Σπίτι Στο Παγκράτι, Και Πάλι Φίλοι, Κάπου Σε Ξέρω, Τύχη Βουνό, Εργαζόμενη Γυναίκα και τον 8ο κύκλο του Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα.

Τον είχαμε δει να συμμετέχει στις σειρές, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Safe Sex, L.A.P.D, Εργαζόμενη Γυναίκα, Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα, Η Φαμίλια και στην πιο πρόσφατη σειρά, Σε ξένα χέρια.

Νίκος Σταυρακούδης