Μάριος Φραγκούλης: «Για τον πάντα θετικό Χρηστάκη μας» - Η ανάρτηση του για τον χαμό δικού του ανθρώπου

«Έφυγε από την ζωή...»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Πέμπτης (2/3) εκτός από την τραγωδία στα Τέμπη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο - δείτε εδώ μαρτυρίες γονέων - ο Μάριος Φραγκούλης περνά και αυτός δύσκολες ώρες, διότι έχασε έναν πολύ καλό και αδελφικό του φίλο.

Την είδηση του θανάτου, έκανε γνωστή ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με μια φωτογραφία του φίλου, από την παιδική του ηλικία και έγραψε στην λεζάντα ένα μακροσκελές μήνυμα για να τιμήσει έστω και έτσι τον παιδικό του φίλο.

Η ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη για τον θάνατο του φίλου του

Δεν γράφω συχνά για ανθρώπους που έχω χάσει από την ζωή αλλά θα κάνω μια εξαίρεση για τον χαμογελαστό και πάντα θετικό Χριστάκη μας, τον τόσο αγαπημένο παιδικό μας φίλο που ζήσαμε, μεγαλώσαμε μαζί στην Νέα Μάκρη…από έξι χρονών και μετά…. Άλλαξαν οι ζωές μας ταξιδέψαμε σε άλλες χώρες, όμως πάντα αυτό το αυθόρμητο χαμόγελο και η παιδική αθώα αγάπη κρατάει μέχρι τώρα και θα είναι μέσα μας μέχρι να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο.

Τι κρίμα να φεύγουν άνθρωποι από την ζωή τόσο νέοι και τόσο καλοί! Καλό ταξίδι Χρήστο μας σε έναν άλλο κόσμο, ίσως και πιο μαγικό από αυτόν που ζούμε τώρα! Πάντα είσαι μέσα στην καρδιά μας. Μάριος #χρηστοσαλεξίου #νεαμακρη #marathonbeachhotel», έγραψε ο Μάριος Φραγκούλης στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Λίγα λόγια για τον Μάριο Φραγκούλη

  • Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1966
  • Είναι τενόρος και ηθοποιός, αλλά ακολουθεί και το "ελαφρό" τραγούδι
  • Κατάγεται από την Κάσο της Δωδεκανήσου
  • Είναι ανηψιός της ηθοποιού Ρένας Βλαχοπούλου
  • Φοιτούσε σε αγγλικό σχολείο, που οργάνωνε τακτικά θεατρικές παραστάσεις κι έτσι από πολύ νωρίς δοκίμασε τις δυνάμεις του σε πολλά έργα: σε ηλικία 15 ετών ήταν ο κονφερανσιέ στο «Καμπαρέ» και 16 ετών έπαιξε τον Τόνυ στο «West Side Story».
  • Στα δεκαοκτώ του πήγε στο Λονδίνο για σπουδές στη δραματική και μουσική σχολή Guildhall School of Music and Drama, στο Barbican Centre, όπου στεγάζεται και το Βασιλικό Σαιξπηρικό Θέατρο.
  • To 1992 κέρδισε την υποτροφία του ιδρύματος Ωνάση, με τη βοήθεια της οποίας συνέχισε τις σπουδές του στην όπερα στην περίφημη Σχολή Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης, με την καθηγήτρια φωνητικής Ντόντι Πρότερο, στην οποία τον είχε συστήσει η μέτζο σοπράνο Μέριλιν Χορν, άλλη μιά προσωπικότητα του λυρικού θεάτρου που πίστεψε σ’ αυτόν και τον βοήθησε αρκετές φορές στη δύσκολη περίοδο των σπουδών και των αποφάσεων.