Ράδιο Αρβύλα: «Ποια ήταν αυτή;» - Ο Αντώνης Κανάκης "άδειασε" δημόσια την Βρισηίδα Ανδριώτου

Απλά και συνοπτικά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Ποια ήταν αυτή;» - Ο Αντώνης Κανάκης

Ως γνωστόν, στο από τον σχολιασμό των προσώπων του Ράδιο Αρβύλα δεν ξεφεύγει κανείς (δείτε εδώ "έκραξαν" την Ευρυδίκη Βαλαβάνη), καθώς κάθε φορά ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Αντώνης Κανάκης, εντοπίζουν ή ξεθάβουν βίντεο με "κακές" στιγμές των διασήμων και με μία τους λέξη τους κάνουν viral και όχι για καλό λόγο.

Στην παγίδα τους αυτή τη φορά έπεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία σε μία συνέντευξή της ανέφερε πως δεν έχει πάει ποτέ στη λαϊκή αγορά, πέρα από μία φορά που πήγε με τον καλό της, Σπύρο Μαρτίκα. Ο παρουσιαστής, λοιπόν, μόλις άκουσε αυτά τα λόγια, με μία απλή ερώτηση την "ξεφτίλισε".

Το "άδειασμα" της Βρισηίδας Ανδριώτου από τον Αντώνη Κανάκη

«Στο νούμερο 12 δεν νομίζω να είστε τίποτα από αυτούς που πάνε στην λαϊκή;», είπε ο Αντώνης Κανάκη και στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα βίντεο με δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου.

«Δεν έχω πάει ποτέ λαϊκή. Μια φορά είχα περάσει με τον Σπύρο γιατί πηγαίναμε Κερατσίνι για να δει κάτι κουρτίνες. Δεν έχω πάρει ποτέ πράγματα από τη λαϊκή. Δεν έχω πάει ποτέ σε λαϊκή. Σοκ», έλεγε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά το βίντεο παρουσιαστής αναρωτήθηκε: «Και δέος. Όχι απλά σοκ. Ποια ήταν αυτή; Βρισηίδα Ανδριώτου. Πρώην παίκτρια Survivor. Δεν φαντάζομαι να πηγαίνετε τίποτα στις λαϊκές;» και αμέσως μετά στη συχνότητα του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν οι αντίστοιχες δηλώσεις της Εύης Βατίδου, η οποία επίσης ανέφερε πως έχει πάει μόνο μια φορά σε λαϊκή.

Την Βατίδου, βέβαια, την πήγαν να δει πως είναι, αλλά...

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές», ανέφερε αρχικά η ίδια στη βόλτα που έκανε με την δημοσιογράφο του σταθμού και στη συνέχεια δε δίστασε να ρωτήσει έναν παραγωγό αν το κάθε κομμάτι αβοκάντο κοστίζει 5,90 ή αν η τιμή αυτή είναι για ένα κιλό.

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες… Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά… Δεν το ήξερα αυτό», συμπλήρωσε έπειτα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στους πάγκους με τα ρούχα και τα κοσμήματα απ' όπου, όπως είπε, δεν είχε περάσει ποτέ ξανά και αρνήθηκε να αγοράσει το οτιδήποτε από εκεί.