Ράδιο Αρβύλα: «Φέρνει λίγο στον Καρβέλα!» - "Κλάμα" στο πλατό του ΑΝΤ1 με τα σχόλια του Κανκάκη για την κυρία Στέλλα στο J2US

Δεν μπόρεσαν να την προσπεράσουν έτσι απλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Φέρνει λίγο στον Καρβέλα!» -

Το Ράδιο Αρβύλα είναι μία εκπομπή που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, καθώς προβάλλει με αστείο και σατυρικό τρόπο γεγονότα της επικαιρότητας και οι τρεις δημοσιογράφοι στο πλατό είναι εκείνοι που με τις ατάκες τους και τα βίντεο που ετοιμάζουν, σκορπίζουν γέλιο στους τηλεθεατές κάθε φορά (δείτε εδώ πώς "ξεφτίλισαν" τον Κώστα Μαρτάκη).

Το βράδυ της Τρίτης 21/2, λοιπόν, αποφάσισαν να καταπιαστούν με το Just The 2 of Us το οποίο έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 18/2, λίγους μόλις μήνες μετά το τέλος του σόου και ο Αντώνης Κανάκης δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την εμφάνιση μίας γυναίκας, η οποία έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση με τον δικό της τρόπο.

Τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη για την κυρία Στέλλα στο J2US

Ο λόγος για την κυρία Στέλλα, την τηλεμαγείρισσα που ανέδειξε πρώτος ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, η οποία έγινε ζευγάρι με τον Πάνο Καλίδη, ανέβηκε στη σκηνή και έκανε χαμό, ενώ φαίνεται πως αυτό το δίδυμο έχει βάλει στόχο να κάνει "τρελές" εμφανίσεις γενικότερα.

«Το θέμα είναι ότι η κυρία Στέλλα πλέον, που χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τα δικά μας τα παιδιά να εξελίσσονται, ξέρετε ότι πήγε στο Just The 2 of Us; Και ερμηνεύει Άννα Βίσση; Την Άννα μας βρε; Φέρνει λίγο στον Καρβέλα! Και το κανάλι που βγαίνει η εκπομπή της κυρίας Στέλλας για την συμμετοχή της στο J2US έκανε ένα τύπου ΣΚΑΪ πολύ αντικειμενικό ρεπορτάζ», ήταν τα λόγια του παρουσιαστή, με τους υπόλοιπους να ξεκαρδίζονται.

Η έκπληξη στο πλατό για τα γενέθλια του παρουσιαστή

Ξεχωριστή ημέρα ήταν στις 20/2 για τον Αντώνη Κανάκη, καθώς ήταν τα γενέθλιά του και πέρα από την οικογένειά του (δείτε εδώ την εξομολόγηση που έκανε στον αέρα για την γυναίκα και την κόρη του στον Άγιο Βαλεντίνο), το γιόρτασε και με τους συνεργάτες του.

Εκείνοι, ουσιαστικά, θέλησαν να τον κάνουν να χαρεί, ετοιμάζοντάς του μία έκπληξη όσο εκείνος βρισκόταν στον αέρα του ΑΝΤ1 και παρουσίαζε τους Ράδιο Αρβύλα. Μία κοπέλα από την παραγωγή μπήκε ξαφνικά μέσα κρατώντας μία μεγάλη τούρτα και όλοι μαζί άρχισαν να του τραγουδούν για τα χρόνια πολλά, με εκείνον να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Ευχαριστώ παιδιά. 54 γίναμε. 54 εντάξει. 25 – 30 χρόνια ακόμη και θα σας αδειάσουμε τη γωνιά. Σας ευχαριστώ πολύ, ανταποδίδω την αγάπη. “Χρόνια πολλά Αντώνη μας” γράφει πάνω, καταπληκτικό μήνυμα, ιδιαίτερα πρωτότυπο. Πρέπει να παιδεύτηκαν πάρα πολλοί άνθρωπο, μέρες τώρα», σχολίασε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκη.