Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Ναυπλιώτου - Έγινε γνωστό πως...

Τι συμβαίνει μετά το χειρουργείο της ηθοποιού;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
marianafpliotou - instagram
marianafpliotou - instagram

Πριν από λίγες ημέρες δημιουργήθηκε αναστάτωση σχετικά με το όνομα της Μαρίας Ναυπλιώτου, καθώς έγινε γνωστό, πως για λόγους υγείας η ηθοποιός θα έπρεπε να διακόψει τις παραστάσεις της.

Πολύ γρήγορα μαθεύτηκε, πως ένας πόνος στην κοιλιακή χώρα οδήγησε την ηθοποιό στο νοσοκομείο και εν τέλει έκανε χειρουργείο και συγκεκριμένα αφαίρεση χολής.

«Σας μιλάω από το δωμάτιο στο νοσοκομείο στο ΙΑΣΩ. Χθες ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά από τις εξετάσεις των γιατρών, έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή.

Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι από εσάς έχετε αγοράσει εισιτήρια. Παρόλο που είμαι άνθρωπος που πιστεύω πραγματικά "the show must go on", σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι πολύ, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα ούτε να προβλέψω, ούτε να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα», είπε χαρακτηριστικά η Ναυπλιώτου μέσα από ο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Η αποκατάσταση της υγείας της ηθοποιού φαίνεται, πως δεν είναι η πιο απλή διαδικασία και πως χρειάζεται χρόνο (δείτε εδώ τη νέα εξέλιξη με την υγεία της) και έτσι την Παρασκευή 10/1 το θέατρο Χόρν, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός εξέδωσε μια νέα ανακοίνωση, με την οποία ακυρώνει και άλλες παραστάστεις.

Η ανακοίνωση του θεάτρου Χορν για τη Μαρία Ναυπλιώτου

«H εταιρεία παραγωγής ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι το Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ θα παραμείνει κλειστό έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία όλων όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για τις παραστάσεις, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, πρωταγωνίστρια της παράστασης ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΑΡΤΟΥΡΑΝΟ, είναι καλά μετά από μία δύσκολη επέμβαση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει το συντομότερο στη σκηνή. Οι γιατροί της όμως επισημαίνουν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τις 22 Φεβρουαρίου, παρά τη μεγάλη της επιθυμία να επιστρέψει νωρίτερα.

Θα χαρούμε λοιπόν από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και μετά να σας έχουμε ξανά κοντά μας Για θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τις κρατήσεις, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το ταμείο του θεάτρου. Σας ευχαριστούμε ξανά για την κατανόηση», αναγράφει η ανάρτηση.

Μαρία Ναυπλιώτου
marianafpliotou - instagram