«Δε μπορεί να με εκβιάσει ούτε να με τραμπουκίσει...» - Τα νέα ''καρφιά'' του Λάκη Λαζόπουλου

Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε μπορεί να με εκβιάσει ούτε να με τραμπουκίσει...» - Τα νέα ''καρφιά'' του Λάκη Λαζόπουλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μια νέα και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 30/1 με τα όσα εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός να δίνουν απαντήσεις σε πολλά και σε πολλούς.

Είναι γνωστό, πως ο Λαζόπουλος έχει σατιρίσει όλα αυτά τα χρόνια πολλά πρόσωπα, ωστόσο έχουν δημιουργηθεί και κάποιες παρεξηγήσεις με τις πιο πρόσφατες να αφορούν στη Μιμή Ντενίση και στον Αλέξη Κούγια.

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι η ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη.

Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη.

Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;», είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Μιμή Ντενίση (δείτε τι είπε και εκείνη πρόσφατα για τον ηθοποιό).

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για τον Αλέξη Κούγια και τη Μιμή Ντενίση

«Όταν συναντάω έναν άνθρωπο κι εκείνος φεύγει, εγώ που είμαι σατιρικός συγγραφέας πρέπει να αλλάξω επάγγελμα; Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν πως όταν συναντάνε έναν άνθρωπο, αυτός παύει μετά από λίγο καιρό να κάνει τη δουλειά που κάνει. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, δεν μπορείς να σταματήσεις αυτό που κάνεις, γιατί κάποιος δεν καταλαβαίνει.

Δεν απειλούμαι, δεν μπορεί να με εκβιάσει ούτε να με τραμπουκίσει κανένας, το ότι απαντάω ευγενικά δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να απαντήσω με άλλον τρόπο. Το να βγαίνει ένας, επειδή ο άλλος είναι ευγενικός, και να κάνει τον τζάμπα νταή, έμενα δε μου λέει κάτι, μπορεί να έχω βγάλει χρήματα τα οποία μπορεί να έχω χάσει κιόλας, δεν πρόκειται να βγω και να κλαφτώ πουθενά, δεν θέλω να λέω τι περνάω.

Αν ένα παιδί πει μία αλήθεια όλοι γελάνε, απλώς με τα χρόνια έχουν μάθει όλοι να σκοτώνουν το παιδί και μετά το ίδιο το παιδί γίνεται «γάιδαρος και άχρηστος». Εγώ μιλάω σαν εκείνο το παιδί, γιατί δεν το έχω σκοτώσει μέσα μου, επειδή δεν το σκότωσε ποτέ η μάνα μου & δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το σκοτώσει», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.