«Μανούλα μου...» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Μπάρκα για τα γενέθλια της Μαρίας Καβογιάννη

«Πόση τύχη νιώθω που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα μεγάλης χαράς ήταν η Παρασκευή 13/1 για τη Μαρία Καβογιάννη, η οποία γιόρτασε τα γενέθλια της και μάλιστα μέσα από τα social media έγινε γνωστό το πόσο πολύ αγαπητή είναι η ηθοποιός.

Δεν ήταν μόνο τα μηνύματα, που δέχθηκε από τους ακόλουθούς της, αλλά και η όμορφη έκπληξη, που δέχθηκε στο σπίτι της, με μία τεράστια τούρτα, που της έφτιαξαν οι φίλοι της (δείτε εδώ το βίντεο της Δέσποινας Βανδή από την έκπληξη).

Εκτός από την έκπληξη πολύ συγκινητική ήταν και η ανάρτηση, που έκανε η Δανάη Μπάρκα για την Καβογιάννη στο Instagram της με μία σειρά από κοινές φωτογραφίες τους αλλά και ξεκαρδιστικά βίντεο.

Τα παραπάνω συνόδευε ένα μακροσκελές και πολύ συγκινητικό κείμενο, με το οποίο η Δανάη έκανε γνωστό σε όσους δεν το ξέρουν, πως έχουν περάσει πολλά μαζί με την ίδια να την αποκαλεί ''μαμά'',

Οι ευχές της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της Μαρίας Καβογιάννη

«Μανουλα μου,Μαράκι μου,φιλενάδα μας,υπεροχη αγκαλιά μας ..να σε χαιρόμαστε & να σε χαίρομαι! Να μας μαθαίνεις τι σημαίνει τρέλα,φώς,ξεγνοιασιά,ταλέντο, παιδικότητα και αλλοπροσαλλοσύνη. Πόση τύχη νιώθω που όσο θυμάμαι τον εαυτό μου σε έχω στην ζωή μου. Πόση τύχη νιώθω που η μαμά μου ξέρω πως όταν μεγαλώσει θα έχει άλλη μια ίδια να περνάνε την ζωή τους και να ζουν στον κόσμο τους και να γλεντάνε.

Πόση τύχη νιώθω που υπάρχεις γύρω μου και που όλες οι αναμνήσεις απ' τις διακοπές μου είναι χρωματισμένες με σένα το Αντελάκι μου κι όλη την παρέα. Πόσα έχουμε ζήσει, και πόσα ακόμα μας περιμένουν. Σε αγαπώ, σε θαυμάζω, σε ευχαριστώ και θα είμαι πάντα εδώ να μαζεύω τα πράγματα στις ανηφόρες όταν ανοίγει το πορτ παγκαζ του αυτοκίνητου σου.

Θα είμαι πάντα εδώ όταν σε τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα με την @vickystavropoulouofficial . Θα είμαι πάντα εδώ όταν δένετε λάθος σκυλί στον κήπο και όχι το δικό μας @christos_chatzipanagiotis . Θα είμαι πάντα εδώ όταν χάνεις τα κλειδιά σου, την τσάντα σου, το αμάξι σου. Θα είμαι πάντα εδώ για ότι θες. Θα είμαι εκεί και στο όσκαρ! Σ’ αγαπάω! Να σε χαιρόμαστε», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.