«Υπάρχει λόγος; Θα μας το βγάλετε από...» - "Δίκασε" ο Νίκος Μουτσινάς τον Γιώργο Λιάγκα

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Υπάρχει λόγος; Θα μας το βγάλετε από...» -

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» κατά την διάρκεια ειδικής κατηγορίας "Χρυσή Τηλεόραση" προβλήθηκαν μερικά πλάνα από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που έκανε κάποια σχόλια για τα προγράμματα των καναλιών και ο Νίκος Μουτσινάς, δεν γινόταν να το αφήσει ασχολίαστο.

Σήμερα το πρωί, να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, ασχολήθηκε κατα κύριο λόγο με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ ποιος έκανε δηλώσεις και τσάτισε τον Λιάγκα), που της Δευτέρα απολογήθηκε για πρώτη φορά μετά από εννέα μήνες ακροαματικής διαδικασίας (δείτε εδώ την απολογία του).

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά στον Γιώργο Λιάγκα

Στα νέα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τα ποσoστά τηλεθέασης του Survivor All Star (δείτε εδώ πόσο έφτασε στην πρεμιέρα) αναφέρθηκε στο «Καλό Μεσημέρακι» ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ANT1 ανέφερε ξανά πως το ριάλιτι επιβίωσης σημειώνει τόσο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αφού και οι τηλεοπτικές σειρές παραμένουν «παγωμένες» από την εορταστική περίοδο.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ παρακολουθώντας τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα σχολίασε ότι αυτό γιατί να γίνει και εάν υπάρχει λόγος, γιατί να το βγάλει από τις μύτες των ανθρώπων. Συνέχισε λέγοντας ότι γιατι δεν τους αφήνει λίγο να χαρούν και θυμήθηκε τον προηγούμενο καιρό που η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά, βαριά.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά ότι: «Αυτό τώρα… υπήρχε λόγος; Δεν μας θυμάσαι τους προηγούμενους μήνες που κλαίγαμε; Άσε μας λίγο να χαρούμε. Πραγματικά, θα μας το βγάλετε και από τη μύτη;» είπε με χιούμορ ο Νίκους Μουτσινάς.