«Ανέβαινα στην σκηνή με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά...» - Η εξομολόγηση του Τάσου Κωστή για τον καρκίνο

Όσα αποκάλυψε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ανέβαινα στην σκηνή με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά...» - Η εξομολόγηση του Τάσου Κωστή για τον καρκίνο

Στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά μίλησε το πρωί της Τετάρτης 4/1 ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει, για την επιτυχημένη σειρά Ρετιρέ, αλλά και για της οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει κατά καιρούς.

Να σημειώσουμε πως ο Τάσος Κωστής πρόσφατα σχολιάστηκε αρκετά, με αφορμή μερικές δηλώσεις που είχε κάνει στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη (δείτε εδώ την πρώτη του συνέντευξη μετά τις καταγγελίες) και τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια μετά το τελευταίο δικαστήριο) αλλά και στο ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί τους (δείτε εδώ τις δηλώσεις του που προκάλεσαν χαμό).

Οι δηλώσεις του Τάσου Κωστή

«Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε έναν προληπτικό έλεγχο. Ανέβαινα στην σκηνή με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά όταν ανέβαινα στη σκηνή γινόμουν άλλος άνθρωπος», ανέφερε αρχικά.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, ο Τάσος Κωστής απάντησε πως σήμερα ζει αξιοπρεπέστατα και δεν έχει ανάγκη να δουλέψει. Ωστόσο στο παρελθόν, «όταν ο γιος μου ήταν μικρός, δεν είχαμε να πάρουμε ζάχαρη για το γάλα του».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, είπε: «Είμαι παντρεμένος 43 χρόνια. Παντρευτήκαμε όταν ήταν 21 χρόνων, πιπίνι, είναι εξωτική, μελαχρινή και την λέω ακόμα “κορίτσι μου”. Δεν σκέφτηκα ποτέ δεν την χωρίσω, καθώς η σύζυγός μου είχε όλα τα στοιχεία.Της γκόμενας, της ερωμένης, της μάνας, της συζύγου».