«Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ είναι...» - Η καυτή αποκάλυψη του Ηλία Μπόγδανου

Δείτε εδώ που!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Το πιο περίεργο μέρος που έχω κάνει σεξ είναι...» - Η καυτή αποκάλυψη του Ηλία Μπόγδανου

Μπορεί να φεύγει σε λίγο καιρό ο Ηλίας Μπόγδανος για Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πότε) και μετά την εμφάνιση του στο trailer του Survivor All Star, που πολλοί έπαθα "σοκ" μόλις το είδαν (δείτε το εδώ) έδωσε μια συνέντευξη που βασίζονταν κατα κύριο λόγο στο τι έχει κάνει μέχρι τώρα στην προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής που τον απολαμβάνουμε κάποιες μέρες της εβδομάδας, στο Rock and Roll στο Κολωνάκι είναι από τους πιο γλυκούς και ευχάριστους ανθρώπους και καλλιτέχνες της Ελληνικής και όχι μόνο showbiz.

H "καυτή" αποκάλυψη του Ηλία Μπόγδανου

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ratpack.gr θα αφήσει τους αναγνώστες "κάγκελο". Ο Ηλίας Μπόγδανος πραγματοποιεί τα πιο εκρηκτικά live στη νυχτερινή Αθήνα. Μαζί με την μπάντα του, τους INCO, και την ταλαντούχα Αντωνία Καούρη που συστήθηκε πριν λίγο καιρό, κάνουν την πρωτεύουσα να χορεύει στους δικούς τους ξέφρενους ρυθμούς.

Η πλειοψηφία έμαθε τον Ηλία Μπόγδανο μέσω της συμμετοχής του στο Survivor. Εκεί του κόλλησαν το προσωνύμιο ο «Spiderman», κάτι που δείχνει να το απολαμβάνει. Από το πρώτο λεπτό που θα βρεθείς μαζί του, θα διαπιστώσεις δύο πράγματα: Το πόσο συμπαθητικό παιδί είναι και την απίστευτη ενέργεια που έχει.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου για τη συμμετοχή του στο Survivor all star

Tον Ηλία Μπόγδανο είδαμε καλεσμένο στο Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open την Παρασκευή 9/12 μιλώντας αναλυτικά για τα επαγγελματικά του αλλά και για την επικείμενη συμμετοχή του στο Survivor all star.

«Εκεί ρισκάρεις λίγο με την υγεία σου, γιατί πέφτεις με τα μούτρα στον στίβο μάχης. Το βασικό είναι να είναι όλοι οι παίκτες καλά», τόνισε ο Ηλίας Μπόγδανος.