Άβαφη και χαμογελαστή στο πλάι του συντρόφου της - Η χαλαρή βόλτα της Νικολέττας Καρρά

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νικολέττα Καρρά είναι από τις πολύ ταλαντούχες ηθοποιούς, που αυτή την περίοδο βλέπουμε να παίζει με μεγάλη επιτυχία στη σειρά του Alpha ''Αυτή η νύχτα μένει'' σε ένα ρόλο τραγουδίστριας.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων τα γυρίσματα της σειράς έχουν παγώσει και έτσι η Νικολέττα έχει πολύ περισσότερο χρόνο για να μοιραστεί με τους αγαπημένους της.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε μάλιστα την ημέρα των Χριστουγέννων να περπατάει ανέμελη μαζί με τον σύντροφό της, στον οποίο έχει βρει την ευτυχία μετά το χωρισμό της από χρόνια γάμου.

«Ο γάμος ήταν ένα πάρτι και αν μου έρθει να το κάνω θα το κάνω, δεν το κυνηγάω κιόλας. Η πιο δύσκολη περίοδος της καριέρας μου είναι την τελευταία τριετία, λόγω ατυχιών. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Έχω την ψυχολόγο μου που με συμβουλεύει. Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά, σε κανέναν τομέα.

Ήταν επιλογή μου να μην ασχοληθούν τα μέσα με το διαζύγιό μου, έλεγα “γιατί δεν με πήρατε για την παράσταση, τώρα σας έπιασε ο πόνος;”. Είχα παίξει με γαστρεντερίτιδα σε μια παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο, είχα πυρετό 39, στο ενδιάμεσο των παραστάσεων είχα πάει στο Κέντρο Υγείας», είπε σε άλλη της συνέντευξη η Νικολέττα Καρρά για το χωρισμό της.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της Νικολέττας Καρρά

Η γυναίκα ήταν πολύ ανέμελη και ντυμένη με χαλαρό στυλ περπατώντας με τον σύντροφό της, Διονύσης Παναγιωτάκης με τον οποίο δείχνει να είναι καλά και ευτυχισμένη μαζί (δείτε εδώ πόσο καιρό είναι μαζί το ζευγάρι).

Νικολέτα Καρρά