Χωρίς ίχνος ρούχου - Η ολόγυμνη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πόζαρε στον φακό λίγο πριν γίνει μανούλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Στον μήνα της μπήκε χθες 16/12 η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε με μερικά βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και από μέρα σε μέρα θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Από χθες μέχρι και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα… Έχω λίγο αγχωθεί, λιγάκι… να εδώ όσο το φρούτο, το καρπούζι», είπε χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, μιας και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης ώστε το παιδί που θα γεννηθεί να πάρει κατευθείαν το όνομα του Δημήτρη και να μην χρειαστεί να κινήσουν τις διαδικασίες για αναγνώριση.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer στην ανάρτησή της, ενώ στη συνέχεια, σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, ακούγεται να λέει: «Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό!», είπε η Ιωάννα λίγο μετά την υπογραφή της (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Δημήτρη).

Η ολόγυμνη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Ιωάννα λοιπόν χθες 17/12 ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως επέστρεψε οδικώς στην Θεσσαλονίκη για να προετοιμαστεί για τη γέννα. Μάλιστα η όμορφη επιχειρηματίας και instagrammer φωτογραφήθηκε ολόγυμνη λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά και αμέσως μετά την φωτογράφιση, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο προκειμένου να πάρουμε μια γεύση.

Η ολόγυμνη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αναφορικά με το όνομα του μωρού, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε πριν μερικές μέρες να κάνει μια μικρή αποκάλυψη. «Το όνομα που θα δώσουν στο παιδί, είναι κάτι που θα διαλέξουν και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην Super Κατερίνα (δείτε εδώ το βίντεο).