Σε λευκούς και ασημί τόνους η χρωματική τους παλέτα - Βγαλμένο από τον Βόρειο Πόλο το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Τζώρτζογλου & της Μαριόλα

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δυο τους παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν διστάζουν να το δείξουν. Πολλές φορές μέσα από τα social media τους έχουν εκφράσει ο ένας τον άλλο όμορφα λόγια, ενώ σε συνέντευξή της η σύζυγος του ηθοποιού αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν και ποια ήταν τα συναισθήματά της τότε.

«Ο έρωτας τώρα είναι πιο έντονος. Είμαστε πιο ερωτευμένοι, πιο τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο, όλα τα κάνουμε παρέα. Τα Σαββατοκύριακα κάνουμε κάποιες εξορμήσεις οπότε όλο αυτό σίγουρα δεν είναι μονότονο.

Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Τον έχω στα όπα – όπα με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Πρώτη φορά είδα τον Στράτο στην τηλεόραση να δω “Ιδιαιτέρα για Κλάματα” και δεν τον συμπαθούσα. Δεν τον είχα πολύ ψηλά. Ήμουν παιδάκι και είχα ταυτιστεί με τον ρόλο. Γνωρίζοντάς τον από κοντά, κατάλαβα ότι όλα ήταν ένας ρόλος.

Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή», είχε δηλώσει.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα

Το ζεύγος, λοιπόν, έχει αποφασίσει πως θα είναι σε όλα μαζί, γιορτές και λύπες και μιας που είναι μία γιορτινή περίοδος λόγω Χριστουγέννων, αποφάσισαν να στολίσουν και εκείνοι το δέντρο και το σπίτι τους γενικότερα. Κατέβασαν, έτσι, όλα τους στα στολίδια και τα τοποθέτησαν στο ολόλευκο δέντρο τους.

Έβαλαν ασημί γιρλάντα γύρω γύρω και, κατά κύριο λόγο, αυτή είναι η χρωματική τους παλέτα, εφόσον και οι μπάλες είναι όλες ασημί και άσπρες. Αξιοσημείωτο είναι, βέβαια, το γεγονός πως στην κορυφή δεν έχουν βάλει ούτε αστέρι ούτε αγγελάκι, αλλά ούτε και τον σκούφο του Άη Βασίλη. Αντίθετα, έχουν επιλέξει μία μεγάλη χιονονυφάδα. Κάτω από το δέντρο έχουν τοποθετήσει μερικά δωράκια, όπως και μία γεμάτη στρας ποδιά.

Τζώρτζογλου Μαριόλα Χριστουγεννιάτικο δέντρο