Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Λατρεύω τα πάντα σε...» - Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του για τα γενέθλια του

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας έκλεισε τα 28

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / sincerelyymariah)
(instagram / sincerelyymariah)

Πριν από λίγες μέρες τα γενέθλια του είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ήταν φυσικό και επόμενο - μετά την ανακοίνωση για το "χρυσό" συμβόλαιο από την νέα χρονιά που υπέγραψε (δείτε εδώ πόσα χρήματα)- να τον "βοβμαρδίσουν" με χιλιάδες ευχές, από φίλους, οικογένεια και εννοείται τους θαυμαστές του.

Μέσα σε όλες τις αναρτήσεις ξεχώρισε, αυτή της αγαπημένης του συντρόφου, Μαράια η οποία ήθελε να του ευχηθεί και στα social media γράφοντας τα δικά της λόγια αγάπης για τον άνδρα της ζωής της.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλια του

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας έκλεισε τα 28 του χρόνια και όπως ήταν επόμενο το γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι ευχές της συντρόφου του, Μαράια η οποία έγραψε μέσα από το blog της “Sincerely, Mariah” τα δικά της λόγια αγάπης για τον άντρα της ζωής της.

«Γιάννη μου, πραγματικά λατρεύω τα πάντα σε σένα. Η ζωή μου θα ήταν βαρετή χωρίς το φως σου. Ο πατέρας που είσαι για τα αγόρια μας κόβει την ανάσα. Χρόνια Πολλά Αγάπη μου, υπόσχομαι ότι αυτή η χρονιά θα είναι μαγική» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαράια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαράια:

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας εκ των κορυφαίων αστέρων του μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Το χειμώνα διαπρέπει στο NBA, και αυτές τις μέρες των καμαρώνουμε να σπάει τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο στο Eurobasket. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του το στηρίζει στη γλυκιά σύζυγό του Μαράια, που υπήρξε και εκείνη αθλήτρια και μάλιστα έτσι γνωρίστηκαν!

Μαζί έχουν αποκτήσει και ένα παιδί το οποίο μεγαλώνουν με πολύ αγάπη και φροντίδα, ενώ του παρέχουν τα πάντα, κάτι που δε μπόρεσε να έχει ο Γιάννης στην παιδική του ζωή λόγω των δυσκολιών που έζησε.

Η Μαράια Ρίντλσπριγκε γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ασχολείτο με το βόλεϊ. Κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια και ήταν στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls».

Έναν χρόνο μετά την αποφοίτησή της το 2013, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».

Όλα αυτά τα χρόνια, δε λείπει από το πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Και φυσικά, ήταν δίπλα του τη μεγάλη βραδιά που ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA, όπως και όλη η υπόλοιπη οικογένεια του Έλληνα άσσου του NBA. Άλλωστε όταν έχεις υπάρξει αθλητής γνωρίζεις τις θυσίες και τα άγχη του πρωταθλητισμού.