«Υπήρχε αγάπη, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Αθηναΐδας Νέγκα για το διαζύγιο με τον επί 14 χρόνια σύζυγό της

«Δεν με δυσκόλεψε στο να πάρω μια τέτοια απόφαση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υπήρχε αγάπη, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Αθηναΐδας Νέγκα για το διαζύγιο με τον επί 14 χρόνια σύζυγό της

Η Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε την Τετάρτη 30/11 στο πλατό της εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και, πέρα από το μακροχρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, μίλησε για το πρόσφατο διαζύγιό της με τον 14 χρόνια σύζυγό της.

Η δημοσιογράφος, πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός μερικές γνωρίζουμε κατά βάθος τι θα συμβεί πριν αυτό γίνει πραγματικότητα και, μάλιστα, πριν από κάποιους μήνες έκαναν μια κοινή εμφάνιση σε παρουσίαση βιβλίου, όπου ανάρτησε φωτογραφία τους και έγραψε:

«Εγώ και ο τυχερός σύζυγος βγαίνουμε ελάχιστα έξω. εγώ και ο τυχερός σύζυγος, έχουμε συνεπώς ελάχιστες κοινές φωτογραφίες. εγώ και ο τυχερός σύζυγος είμαστε ομάδα με καλές και κακές μέρες, δεν έχω ιδέα αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί για πάντα αλλά ελπίζω να έχει σχετική επιτυχία η συνύπαρξη και να μην μισήσουμε ο ένας τον άλλον ιδιαίτερα, οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη είναι ανθρώπινη, ό,τι και όπως μπορεί ο καθένας. θα κρατήσω λοιπόν αυτές τις σπάνιες φωτό για κάθε ενδεχόμενο. κάθε ομάδα χρειάζεται στιγμιότυπα για την ιστορία της. από την παρουσίαση του βιβλίου της @mariapanagopoulou_

Το απωθημένο φυγείν αδύνατον που ήταν ο λόγος να βγούμε. διακρίνονται ποτά και το πως χαίρομαι με περίπου το τίποτα ενώ ο τυχερός σύζυγος αγέρωχος, με χαρακτηριστική απάθεια και την έκφραση της ιώβειας υπομονής παρίσταται-ως πότε άραγε;», η οποία, όπως φαίνεται, λειτούργησε προφητικά.

Οι δηλώσεις της Αθηναΐδας Νέγκα για τον χωρισμό της

«Όλοι προδικάζουμε τις σχέσεις μας. Μερικές φορές οι σχέσεις αντέχουν, άλλες δεν αντέχουν. Νομίζω έχουμε μια ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί και προχωράμε έτσι κι αλλιώς», ανέφερε αρχικά.

Και εξήγησε: «Υπήρχε αγάπη, υπάρχει αγάπη, αλλά υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες, αγάπες που εξελίσσονται και αγάπες που κρατάνε χρόνια. Αυτό είναι και το πρόβλημα, όταν οι άνθρωποι χωρίζουν δεν άντεξε η αγάπη. Όταν αντέχει η αγάπη, μια χαρά πάνε όλα.

Δεν με δυσκόλεψε στο να πάρω μια τέτοια απόφαση εφόσον υπάρχει και παιδί στη μέση. Δεν πρέπει να μπλέκουμε καθόλου τα παιδιά στα διαζύγια. Τα βάζουμε μπροστά, λέμε ατάκες ότι υπάρχει ένα παιδιά και δήθεν σχέσεις και γάμους».

Ενώ κατέληξε: «Ήταν καιρό αυτή η ιστορία και μετά πήρα απλά την απόφαση να το δημοσιοποιήσω για να ξεμπερδεύω».