Τον "γιούχαρε" όλο το στάδιο - Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέταξε το μπαλάκι με δύναμη στους γονείς του κατά τη διάρκεια του αγώνα

Το κοινό αντέδρασε αμέσως

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τον

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι γνωστό πως όταν χάνει δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν και συνήθως ξεσπά στα πιο κοντινά και αγαπημένα του πρόσωπα ή προχωρά σε θυμωμένες αναρτήσεις στα social media, που προκαλούν έντονες αντιδράσεις από το κοινό (δείτε εδώ τι δημοσίευσε μετά την ήττα του στο Σινσινάτι).

Αυτή τη φορά, την Παρασκευή 18/11 δηλαδή, "πάλεψε" ενάντια στον Ρούμπλεφ χωρίς επιτυχία και την ώρα που οι γονείς του προσπαθούσαν να τον καθοδηγήσουν και του έδιναν συμβουλές, εκείνος γύρισε προς το μέρος τους και πέταξε το μπαλάκι του τένις με όλη του τη δύναμη, ενώ δίπλα από την οικογένειά του καθόντουσαν και όλα τα μέλη της ομάδας του.

Η "επίθεση" του Στέφανου Τσιτσιπά στους γονείς του

Φυσικά, το κοινό αντέδρασε και άρχισε να τον "γιουχάρει" την ώρα του αγώνα. Βέβαια, η ήττα αυτή, θα έλεγε κανείς πως, είναι γλυκιά, καθώς ο ίδιος έφυγε από το γήπεδο με γεμάτο πορτοφόλι, έχοντας κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 699.122 ευρώ.

Η ανάρτηση όλο νόημα του διάσημου τενίστα μετά τον καβγά με τον πατέρα του

Την Τετάρτη 26/10, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Ντένις Νόβακ στην πρεμιέρα του στη Βιέννη, τον οποίο και κέρδισε με 2 – 0 σετ. Ωστόσο, όπως έχουμε παρακολουθήσει και σε άλλες αναμετρήσεις του, η έναταση κορυφώνεται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέξγει τον εαυτό του.

Έτσι, μετά από το χθεσινό ξέσπασμα εναντίο του πατέρα του, όπου κατάφερε να συζητηθεί ιδιαίτερα -δείτε εδώ αναλυτικά τί συνέβη, προχώρησε σήμερα (27/10) σε μία νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό: «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος».