«Έχουμε μιλήσει και...» - Οι πραγματικές σχέσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Ελεονώρα Μελέτη πίσω από τις κάμερες

«Ο καθένας βάζει τη δική του σφραγίδα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχουμε μιλήσει και...» - Οι πραγματικές σχέσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Ελεονώρα Μελέτη πίσω από τις κάμερες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα την Τρίτη 15/11 και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή απέναντί της. Έτσι, κλήθηκε να εξηγήσει ποιες είναι οι πραγματικές της σχέσεις με την "αντίπαλό" της Ελεονώρα Μελέτη πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την οποία πάρθηκε μία πολύ σημαντική απόφαση την οποία ανακοίνωσε η ίδια στο Happy Day (δείτε την εδώ).

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Ελεονώρα Μελέτη

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσφατα δήλωσε πως η παρουσιάστρια του MEGA την αντιγράφει: «Μπορεί να υπάρχουν κάποιες ομοιότητες στη σκαλέτα. Όλες οι εκπομπές παίρνουμε ιδέες η μία απ’ την άλλη. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας ήταν για πάρα πολλά χρόνια το δεξί χέρι της δικιάς μας αρχισυντάκτριας», απάντησε αρχικά και πρόσθεσε: «Δε νομίζω ότι γίνεται για κακό. Ο καθένας βάζει τη δική του σφραγίδα. Την Ελεονώρα την εκτιμώ πάρα πολύ και το ξέρει, έχουμε μιλήσει και ό,τι είναι το συζητάμε τηλεφωνικά. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία».

Σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επισήμανε: «Η Κωνσταντίνα είναι σε μία πολύ ιερή περίοδο της ζωής της. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με το καλό να κρατήσει το μωράκι της και όποια θέματα έχει με τον οποιονδήποτε να τα λύσει μετά πιο ήρεμη και χαλαρή».

«Ό,τι κι αν έχουμε ζήσει κι ό,τι κι αν έχει συμβεί ανήκει στο παρελθόν», κατέληξε.

Απίστευτο περιστατικό με συνεργάτη της παρουσιάστριας του ALPHA πίσω από τις κάμερες

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε πίσω από τις κάμερες του Happy Day, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής. Την αποκάλυψη έκαμε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα πρώτα λεπτά που βγήκε στον αέρα με το πάνελ της.

Συγκεκριμένα, ένας συνεργάτης της άργησε να πάει στο στούντιο με αποτέλεσμα να τρέχει για να ετοιμαστεί, την ώρα που όλοι είχαν κάτσει στις θέσεις τους και περίμεναν να βγουν στον αέρα.

«Τι γίνεται Κωστάκη; Πρόλαβες; Εμφανίστηκε 07:33 στη δουλειά. Περίμενα να καλωδιωθώ και έτρεχε», είπε στον αέρα η παρουσιάστρια που είδε τον Φραγκολιά της να αργεί στη δουλειά.

«Άργησα έξω στο τεστ. Γινόταν της κακομοίρας έξω ρε παιδιά, τι να κάνω;», της απάντησε για να δικαιολογηθεί (αποχωρεί όμως οριστικά από την εκπομπή;)