Η Ελένη Γερασιμίδου "αδειάζει" την Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτό που έκανε ήταν κατακριτέο»

«Δεν είμαι κακιά, εγώ λέω αυτό που είδα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Ελένη Γερασιμίδου

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Μουλά και μεταξύ άλλων σχολίασε το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 27/12/2021, στον αέρα της εκπομπής Love it, μεταξύ του Τάσου Χαλκιά και της Ιωάννας Μαλέσκου.

Οι δηλώσεις της Ελένη Γερασιμίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου

Θεωρείτε δίκαιο που έμεινε εκτός τηλεόρασης η Ιωάννα Μαλέσκου;

Εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω γι’ αυτό, δεν είμαι κακιά, εγώ λέω αυτό που είδα για τη συνέντευξη του Χαλκιά. Δεν ήταν ό,τι χειρότερο η κοπέλα αλλά αυτό που έκανε ήταν κατακριτέο. Σε όλη μου τη ζωή υπερασπίζομαι τους συναδέλφους μου. Να κάνεις ότι δεν ξέρεις τον Τάσο Χαλκιά και να ξέρεις μονάχα τον υδραυλικό; Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν πρωταγωνιστής του Εθνικού Θεάτρου και μετά και του εμπορικού. Εγώ έχω παίξει πολλές φορές μαζί του. Ο Τάσος είναι εξαιρετικός ηθοποιός που έχει γνωρίσει από νωρίς μεγάλες δόξες.

Τι είχε συμβεί τότε

Ο Τάσος Χαλκιάς, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την Ιωάννα Μαλέσκου. Κάθε κουβέντα της παρουσιάστριας ενοχλούσε τον ηθοποιό, ενώ εκείνη προσπαθούσε παρά τον εκνευρισμό της να είναι ευγενική με τον καλεσμένο της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ανέβηκαν πολύ οι τόνοι.

«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δε θα προλάβω να πω ούτε που παίζω… Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση… Να κάνουμε μια εκπομπή 2 ώρες να στα πω. Στα 5 λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω» είχε ειπωθεί τότε από τον ηθοποιός με την Ιωάννα Μαλέσκου να του απαντά: «Έχουμε 5 λεπτά μόνο».

  • Τ.Χ: Εγώ; Η εκπομπή σας. Κλείνετε σε λίγο
  • Ι.Μ: Α ναι; Έχουμε περίπου 15λεπτά.
  • Τ. Χ: 13.30 κλείνετε; Τον χρόνο τον κοιτάω γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικός για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα
  • Ι.Μ: Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Ενοχλημένος ο ηθοποιός της είπε: «Ήταν να βγούμε 12:30 η ώρα στον αέρα της εκπομπής. Σκέφτηκα πως θα έχω χρόνο να πω αυτά που θέλω. Σε αυτό τον λίγο χρόνο που έχουμε τώρα ο εκνευρισμός μου δεν με αφήνει ήσυχο να πω αυτά που θέλω».

Η Ιωάννα Μαλέσκου τότε του είπε: «Είστε εύθικτος, μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν», και ακολούθησε ο διάλογο:

  • Τ Χ: Είναι δυνατόν να λες σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις 3 λεπτά κάτι τέτοιο; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου αυτό
  • Ι Μ: Πρώτη φορά μου τυχαίνει άνθρωπος να μου πει ότι δε τον σέβομαι ή δεν τον κάνω να νιώθει άνετα.
  • Τ.Χ: Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά. Το έχω πει εγώ στον Σάκη τον υδραυλικό πρώτος. Επειδή δε σε αντιλαμβάνομαι καλά να είσαι λίγο πιο λιανή. Δε μπορώ να στο εξηγήσω, θα ρωτήσεις μετά και θα σου που… Τρελαίνομαι με τα συμπεράσματα που βγάζεις, είναι καταπληκτικά.
  • Ι.Μ: Τι να κάνω; Προσπαθώ μόνη μου να μιλήσω και να φέρω μια ερωταπάντηση γιατί νιώθω…

Ενώ μετά, όλο αυτό συνεχίστηκε για μέρες με αναρτήσεις στα social media και με τον Τάσο Χαλκιά να βγαίνει σε παράθυρα πρωινής εκπομπής και να αδειάζει ξανά την Μαλέσκου (δείτε εδώ βίντεο).