Εξελίξεις με τη δίκη ξυλοδαρμού Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη - Ποιος είναι ο μάρτυρας "κλειδί"

Από την πλευρά του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με τη δίκη ξυλοδαρμού Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη - Ποιος είναι ο μάρτυρας

Η δίκη για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη αναμένεται να ξεκινήσει μετά την πρώτη αναβολή, παρά την γενική απεργία που πραγματοποιείται σήμερα 9/11 (δείτε εδώ κινούνται τα ΜΜΜ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, οι δύο ηθοποιοί θα είναι παρόντες στη δίκη και μάλιστα ο Μάνος Παπαγιάννης συνοδευόταν από την σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη ενώ η Σοφία Παυλίδου από τη Ρέα Τουτουντζή και την Κόνι Μεταξά.

Ο μάρτυρας του Παπαγιάννη στη δίκη με την Παυλίδου

Μάλιστα, ο Μάνος Παπαγιάννης έχει μαζί του έναν μάρτυρα «κλειδί» και αυτός είναι ο παραγωγός της παράστασης, Βασίλη Γκουρούση.

Η αντίδραση της Παυλίδου όταν τη ρώτησαν για το δικαστήριο με τον Παπαγιάννη

Η κάμερα της «Super Κατερίνα» τη συνάντησε στα παρασκήνια της παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και επιχείρησε να της αποσπάσει μια δήλωση επί του θέματος, ωστόσο εκείνη φανερά αμήχανη και ενοχλημένη, δεν απάντησε σε τίποτα.

Υπενθυμίζεται ότι η Παυλίδου είχε καταγγείλει τον Παπαγιάννη για περιστατικό βιαιοπραγίας σε παράσταση που συνεργάζονταν, με την υπόθεση να παίρνει έκταση και πολλούς ηθοποιούς να τάσσονται στο πλευρό της, όπως ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Αρχικά η ηθοποιός ξεκίνησε να λέει για την παράσταση και για το πόσο την χαροποιεί, ωστόσο όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το δικαστήριο εκείνη επέμεινε στο να αλλάξουν το θέμα, ενώ όταν ερωτήθηκε για το πως αισθάνεται απάντησε: ''Δεν αισθάνομαι τίποτα'', και αποχώρησε γελώντας νευρικά.