Ακύρωσε την εμφάνισή της στο Στούντιο 4 - Τι συμβαίνει με την υγεία της Άννας Φόνσου

Η ανακοίνωση των παρουσιαστών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ακύρωσε την εμφάνισή της στο Στούντιο 4 - Τι συμβαίνει με την υγεία της Άννας Φόνσου

Η Άννα Φόνσου, μετά την εκρηκτική της εμφάνιση στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" (δείτε εδώ τον τσακωμό με ρεπόρτερ του MEGA), επρόκειτο να βρεθεί στο πλατό της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στούντιο 4" την Παρασκευή 4/11.

Παρόλα αυτά, οι δύο παρουσιαστές, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ανακοίνωσαν πως η ίδια ανέβαλε την εμφάνισή της. Μάλιστα, η ηθοποιός βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και αφού εξήγησε πως είναι άρρωστη με πυρετό, υποσχέθηκε πως μόλις αναρρώσει θα δώσει την συνέντευξή της κανονικά.

Η Άννα Φόνσου ακύρωσε την εμφάνισή της στο Στούντιο 4

Οι απώλειες που την σημάδεψαν

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Φόνσου, που τα τελευταία χρόνια έχει οριστεί και ως υπεύθυνη στο σπίτι του Ηθοποιού παραχώρησε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το προηγούμενο διάστημα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τις απώλειες που την έχουν σημαδέψει. Μία από αυτές ήταν και ο θάνατος της αδερφής της, που όπως είπε της άλλαξε το χαρακτήρα και ολόκληρη της ζωή.

Και δεν ήταν ο μοναδικός θάνατος που έπρεπε να διαχειριστεί, καθώς πριν από ένα χρόνο έχασε την πρώην σύζυγό της Τάκη Μπουγά με τον οποίο έζησαν πολύ όμορφες στιγμές. Εκείνη του αφιέρωσε ένα σπαρακτικό κείμενο, μη μπορώντας να πιστέψει την απώλεια του ανθρώπου αυτού που σημάδεψε τη ζωή της.

Η Άννα Φόνσου άνοιξε το Σπίτι του Ηθοποιού στην εκπομπή Στούντιο 4 και έκανε μία αναδρομή στη ζωή της και στην καριέρα της.

«Θέλω να σου πω τρεις ημερομηνίες που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν ήμουν 9 χρονών και πήδηξα 4,30 μήκος και βγήκα πρώτη σε όλη την Ελλάδα. Επειδή είχα γυρίσει από την Τήνο και δεν με ήξερε κανείς, ήταν η πρώτη φορά που άρχισαν να με γνωρίζουν στην Καισαριανή. Η δεύτερη ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι όταν πέθανε η αδερφή μου από τη ζωή. Δεν είναι μια χαρούμενη ημερομηνία αλλά είναι μια ημερομηνία που άλλαξε ο χαρακτήρας μου, τη ζωή μου. Άλλαξα πολλά όταν έφυγες Μαρία» είπε η Άννα Φόνσου.

«Η τρίτη ήταν όταν με βράβευσε η Ακαδημία Αθηνών. Ήταν μεγάλη συγκίνηση και για τον πατέρα μου και μου έλεγε ότι όποιος πάει εκεί, πρέπει να είναι πολύ μορφωμένος άνθρωπος. Εγώ εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω ότι με έκανες σημαντική για να με βραβεύει η Ακαδημία Αθηνών» συμπλήρωσε.