Παππούς για τρίτη φορά - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για πασίγνωστο ηθοποιό της ελληνικής σόουμπιζ

Μαντεύετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Μία ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε την Δευτέρα 31/10 για τον Γιώργο Πάντζα, το σπουδαίο ηθοποιό, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε τον μισθό που έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγινε παππούς και, μάλιστα, για τρίτη φορά.

Το γεγονός το δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο ενθουσιασμός του ήταν ολοφάνερος, ενώ κάτω από την ανάρτησή του, πλήθος κόσμου έσπευσε να του ευχηθεί για το ευχάριστο συμβάν.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Πάντζα για την γέννηση του τρίτου εγγονού του

«Ευχαριστώ τον δημιουργό, πού σήμερα 27/10/2022 ,μου χάρισε το τρίτο εγγονάκι μου, αυτή την φορά από τον γιο μου. Ο γιος μου ο Σπύρος και η νύφη μου Δήμητρα, έφεραν στον κόσμο, ένα αγοράκι, είναι οι ευτυχείς γονείς και εγώ ό ευτυχής παππούς. Είμαι ευτυχισμένος. Τους ευχαριστώ για την μεγάλη χαρά που μου δώσανε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Γιώργος Πάντζας ανάρτηση
Facebook / Γιώργος Πάντζας

Γιώργος Πάντζας

Ποιος είναι ο πραγματικά ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Πάντζας γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1937 στο Παγκράτι και μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, καθώς λόγω των πολιτικών του φρονημάτων παρέμεινε για 17 χρόνια εξόριστος. Έτσι, μεγάλωσε στην Καισαριανή με το θείο του, γυμνασιάρχη Αναγνωστόπουλο.

Εργάστηκε από μικρός σε ένα κατάστημα υφασμάτων και φοίτησε στο 7ο Νυχτερινό Γυμνάσιο Παγκρατίου, από το οποίο αποφοίτησε το 1955. Πέρασε με άριστα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και προχώρησε τις σπουδές του στην Ανώτερη Σχολή Κινηματογράφου.

Η πρώτη κινηματογραφική ταινία που συμμετείχε ήταν το Παιδί του δρόμου, ενώ η πρώτη του θεατρική εμφάνιση ήταν το 1958 στη θεατρική παράσταση Βασίλισσα Αμαλία με πρωταγωνιστές το Μάνο Κατράκη και τη Μαίρη Αρώνη.

Αργότερα, ασχολήθηκε και με την πολιτική, ωστόσο όσον αφορά την οικογένειά του, με τη σύζυγό του Στέλλα έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Καίτη και τον επίσης ηθοποιό, Σπύρο.