«Δεν ξέρω τον Βασιλόπουλο, τι είναι;» - Η αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά από ερώτηση για το σάλο που δημιουργήθηκε

Τι απάντησε για τους αμισθί ηθοποιούς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω τον Βασιλόπουλο, τι είναι;» - Η αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά από ερώτηση για το σάλο που δημιουργήθηκε

O Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend για τη νέα του σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» (δείτε την τηλεθέαση που σημειώνει). Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το σάλο που είχε δημιουργηθεί με τον Χρήστο Βασιλόπουλο ο οποίος ζητούσε αμισθί ηθοποιούς για ταινία.

«Βέβαια με πήρε ο Γιάννης και μιλήσαμε. Μόλις βρω χρόνο, θα πάω. Μπορώ να μην πάω στον Γιάννη; Φτάνουν οι παρουσιάσεις. Θέλω μόνο να ασχοληθώ με την υποκριτική και τίποτα άλλο» είπε αρχικά για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει ο Γιάννης Μπέζος.

Η αντίδραση του Παπαδόπουλου για τον Βασιλόπουλο

«Δεν το ξέρω, ούτε τον κ. Βασιλόπουλο ξέρω. Τι είναι; Δεν ξέρω. Δεν το γνωρίζω το θέμα, δεν μπορώ να τοποθετηθώ αλλά οι άνθρωποι όταν δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται.» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η απάντηση του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά τις αντιδράσεις

Χαμό είχε προκαλέσει από τις 22/9 η ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου, μέσα από την οποία ζητούσε ηθοποιούς για μία νέα παραγωγή, ωστόσο δεν θα πληρωνόντουσαν (δείτε εδώ αναλυτικά τι έγραψε).

Η εν λόγω αγγελία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον καλλιτεχνικό χρόνο, με αποτέλεσμα να την διαγράψει και να προχωρήσει σε μια νέα το πρωί της Παρασκευής 23/9, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κατέβασε ποτέ από τον προσωπικό του λογαριασμό την ανάρτηση, αλλά την έκλεισε καθώς το κάστινγκ συμπληρώθηκε.

«Το κάστινγκ που ανέβασα στο Facebook σχετικά με ένα μελλοντικό project έκλεισε και είμαστε καλυμμένοι. Το ποστ υπάρχει ακόμα, δεν κατέβηκε, απλά έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και κυρίως τους δημοσιογράφους για τη θετική τους ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά τη δουλειά των ηθοποιών εκ των έσω» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Η νέα ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου