Καταγγελία από πρώην παίκτρια του Big Brother - «Η ματαιοδοξία μου με κατέστρεψε και πήγα σε αυτά τα μονοπάτια»

«Το καστ είναι ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καταγγελία από πρώην παίκτρια του Big Brother - «Η ματαιοδοξία μου με κατέστρεψε και πήγα σε αυτά τα μονοπάτια»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη η πρώην παίκτρια του Big Brother, Σοφία Αλεξανιάν η οποία μεταξύ άλλων "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την παρενόχληση που είχε δεχτεί από ηθοποιό.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Αλεξανιάν

«Θυμάμαι όταν εργαζόμουν στην “Πολυκατοικία” ήμουν βοηθός ενδυματολόγου και ήταν ένας ηθοποιός από άλλο σίριαλ και μου είπε”πάμε στο καμαρίνι να μου δώσεις το βιογραφικό”, φεύγει λίγο, επιστρέφει μετά από ελάχιστα λεπτά με κατεβασμένο το παντελόνι.

Δεν θα ήθελα να πω το όνομά του, δεν είμαι από εκείνες που συμμετείχαν στις καταγγελίες.Το κάρμα πήρε το δικό του και αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται σε αυτόν τον κυκεώνα.

Είμαι με το μέρος των θυμάτων, απλά δεν θέλω να συμμετέχω. Είμαι τόσο κουρασμένη από δυσάρεστες στιγμές στη ζωή μου που δεν θέλω να μπω και σε αυτό. Η ματαιοδοξία μου με κατέστρεψε και πήγα σε αυτά τα μονοπάτια. Το καστ ήταν ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει» (δείτε εδώ τί έλεγε μετά από την αποχώρησή της).

Ποια είναι η Σοφία Αλεξανιάν

Η Σοφία Αλεξανιάν είναι ηθοποιός και συγγραφέας, ενώ όπως αποκάλυψε εργάζεται από πολύ μικρή ηλικία, ξεκινώντας από τα χωράφια. Η νέα παίκτρια έχει συμμετάσχει στο Έλα στη Θέση μου, στο Κόκκινο Ποτάμι και στο Μάλιστα Σεφ. Έχει έναν γιο εννέα ετών, τον Κωνσταντίνο με τον πατέρα του οποίου δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Μάλιστα, η Σοφία Αλεξανιάν συγκίνησε τους παρουσιαστές και το τηλεοπτικό κοινό, αποκαλύπτοντας πως ξύρισε τα μαλλιά της για να τα δωρίσει σε έναν άνθρωπο που είχε καρκίνο. “Εύχομαι να είναι καλά ο άνθρωπος αυτός” σχολίασε η νέα παίκτρια, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής της.