"Είναι αγόρι" - Έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε στην κάμερα του Happy Day

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μέσα από την εκπομπή «Happy Day» όπου προβάλλεται στην τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα από τον Σελίμ Σελτζούκ τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο MasterChef.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Μάλιστα, το πρώτο της παιδάκι περιμένει και η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Οι δηλώσεις του Σελίμ Σελτζούκ

«Σήμερα το πρωί γεννήσαμε! Είναι αγόρι και είναι ο δεύτερος γιος μου. Είναι ευτυχία τα παιδιά! Χαίρομαι πολύ. Τα αδέλφια έχουν μεταξύ τους 22 μήνες διαφορά.

Όταν γεννήθηκε, ήπιε λίγο νερό με αποτέλεσμα να τον κρατήσουν 5-6 ώρες. Τώρα είναι όλα καλά. Τον είδα, έκλαιγε αλλά χαιρόμουν που τον έβλεπα. Δεν έχω πρόβλημα, θα έκανα και 5ο και 6ο παιδί! Το παιδί θα πάρει τα ονόματα Οδυσσέας – Κερέμ».

«Στο Masterchef όλοι διάβαζαν βιβλία, εγώ όλη μέρα τάβλι και ύπνο»

Ο Σελίμ Σελτζούκ μίλησε στην κάμερα του Pop Up και αποκάλυψε ότι μέσα στο Masterchef χόρτασε.. ύπνο και ξεκούραση! Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στην ζωή του μέσα στο σπίτι στο MasterChef.

Συγκεκριμένα, ο Σελίμ είπε: «Το MasterChef για μένα ήταν ξεκούραση. Έξω δούλευα 15 ώρες και εκεί κοιμόμουν 10-15 ώρες. Όλη μέρα ύπνο. Όλοι διάβαζαν βιβλία, εγώ όλη μέρα τάβλι και ύπνο.

Και οι τρεις κριτές είναι φίλοι μου. Έρχονται με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους και τρώνε στο μαγαζί μου.

Όταν βγαίνεις από το παιχνίδι, με τη δημοσιότητα που έχεις γίνεσαι λίγο ψώνιο, αλλά αυτό είναι για 2-3 μήνες. Μετά σε ξεχνάει ο κόσμος» κατέληξε ο Σελίμ.

Σελίμ Σελτζούκ Masterchef