Κατέρρευσε η συνεντευξιαζόμενη του Πρωινού μας - Αγκάλιασε τον δημοσιογράφο και ξέσπασε σε κλάματα

Άφωνη η Φαίη Σκορδά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατέρρευσε η συνεντευξιαζόμενη του Πρωινού μας - Αγκάλιασε τον δημοσιογράφο και ξέσπασε σε κλάματα

Αρκετά δύσκολες στιγμές περνάει η Δήμητρα Κατσαφάδου, καθώς έπεσε δυο φορές θύμα ληστείας. Με λίγες ημέρες διαφορά άγνωστοι μπήκαν στο κατάστημα της κάνοντας θρύψαλα την τζαμαρία και της άρπαξαν κρέμες από το ψυγείο - δείτε βίντεο ντοκουμέντο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, η επιχειρηματίας αποκάλυψε πως η ζημιά ανέρχεται στις 10.000 ευρώ, ωστόσο, αυτό που την στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι της έκλεψαν τη δουλειά που έκανε με τόση αγάπη.

Οι δηλώσεις της Κατσαφάδου και τα κλάματα στην κάμερα

«Δεύτερη φορά διάρρηξη στο ίδιο μαγαζί μέσα σε ούτε 15 ημέρες. Είναι λυπηρό γιατί η λεία των κλεφτών ήταν οι κρέμες που φτιάχνονται από μένα με αγάπη. Είναι σαν να μου κλέβουν τη ψυχή. Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να συλλάβει τους διαρρήκτες γιατί έχουμε το πρόσωπο του ενός από τις κάμερες ασφαλείας» δήλωσε.

«Την πρώτη φορά μου έκλεψαν πάνω από 500 κρέμες. Και τώρα στα ίδια επίπεδα. Αυτό που με θλίβει είναι ότι δεν πήραν χρήματα γιατί είναι χαρτί, αλλά πάνε να μας ρίξουν ψυχολογικά. Μπορεί να είναι κάποιος ανταγωνιστής. Κάνουν παραεμπόριο με τις κλεμμένες κρέμες. Εφιστώ την προσοχή στον κόσμο ώστε να παίρνουν το αληθινό προϊόν» πρόσθεσε και λίγα λεπτά μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Στήριγμα της η μητέρα της

Eίναι μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz, καθώς μέσα από την επικοινωνία της με τον κόσμο και τα δώρα που προσφέρει απλόχερα, έχει αποδείξει πως είναι δίπλα σε όποιον άνθρωπο αντιμετωπίζει δυσκολίες στη ζωή του, όπως άλλωστε έχει ζήσει και η ίδια και δεν το έχει κρύψει.

Σήμερα, δευτέρα 23/5, η επιχειρηματίας έχει τα γενέθλιά της και αποφάσισε να τα γιορτάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μέσα σε αυτά βρέθηκε και η μητέρα της, με την οποία η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα και είχαν λάβει αποστάσεις. Παρόλα αυτά, αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο οι δυο τους αγκαλιάζονται.

«Η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου…Σήμερα που έχω τα γενέθλιά μου! Ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης μου με τη μητέρα μου! Μάθετε να συγχωρείτε όσους σας πλήγωσαν γιατί μια μέρα μπορεί να μην είναι δίπλα σας και να μην προλάβετε να τους πείτε όσα θα θέλατε… Σ´αγαπάω μαμά!

Με έκανες πολύ μικρή και δεν πρόλαβες να χαρείς την ανεμελιά σου! Εξάλλου δεν υπάρχει σχολείο για γονείς… Αν δεν ήσουν τόσο αυστηρή δε θα είχα καταφέρει τίποτα… Ουδέν κακόν αμιγές καλού!», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεο.