Μαθεύτηκαν πριν από λίγο - "Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Έλλη Στάη

Η σημαντική είδηση για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Η επίσημη πρεμιέρα του τηλεοπτικού σταθμού Action24 αναμένεται να γίνει μέχρι τον Οκτώβριο για αυτό και συνεχίζονται οι κινήσεις ενίσχυσής του, με τον Γιάννη Σαραντάκο να έχει αναλάβει την οργάνωση του δημοσιογραφικού μέρους.

Ο Γιάννης Πολίτης και ο Σεραφείμ Κοτρωτσός θα είναι οι βασικοί σχολιαστές του δελτίου που θα ξεκινά στις 7 το απόγευμα ενώ ψάχνουν ακόμα τον παρουσιαστή ενώ ο Γιώργος Πιέρρος, συνεχίζει κανονικά στις 10 το βράδυ ενώ αναζητούνται τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν στο πάνελ.

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Έλλη Στάη;

Μάλιστα, η Έλλη Στάη σύμφωνα με πληροφορίες της Secret, έχει δεχθεί κρούση για την παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής, με την ίδια να βρίσκεται πολύ κοντά στο ναι, μιας και είναι απούσα από τον χωρό εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Έλλη Στάη;
Πηγή NDP

Η δουλειά που έκανε η Έλλη Στάη πριν την δημοσιογραφία

Μια από τις πιο καταξιωμένες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες είναι χωρίς αμφιβολία η Έλλη Στάη. Η ίδια γεννήθηκε γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1954 στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα και μάλιστα πριν λίγο καιρό μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το σύνολό της σε μια βραδινή έξοδο.

Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του «Λίμπρο ντ' όρο» (Χρυσό βιβλίο) του νησιού. Η μητέρα της, Αικατερίνη (Ρενέ) Τσαρλαμπά, διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του Αναστάσιου Πεπονή, που στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μεταξύ των σημαντικότερων υπουργών.

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως φοιτήτρια Νομικής υπήρξε μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού «Ρήγας Φεραίος». Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στις Πολιτικές Επιστήμες στη Σορβόννη. Για λίγο διάστημα εργάστηκε ως δικηγόρος.Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα στην εφημερίδα Η Αυγή (επίσημο όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Εσωτερικού).

Ακολούθησαν οι δεξιές εφημερίδες Μεσημβρινή και Ακρόπολη, στην οποία έκανε και το πρώτο της πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ με τη συνέντευξη του Τζιάνι Ανιέλι. Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε στην ΕΡΤ στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Την περίοδο εκείνη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουίκ. Από το 1989 συνεργάστηκε με το ραδιόφωνο του Flash ως ανταποκρίτρια ευρωπαϊκών θεμάτων στις Βρυξέλλες.

 Η δουλειά που έκανε η Έλλη Στάη πριν την δημοσιογραφία

Η Έλλη Στάη έχει κάνει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος με τον δικηγόρο Νίκο Στάη (από τον οποίο κράτησε και το επίθετο της), ο δεύτερος ήταν με τον δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ, Δημήτρη Κατσίμη, με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο (1984). Για πολλά χρόνια σύντροφος της υπήρξε ο Διονύσης Λιβανός (ανιψιός του δεξιού Πρωθυπουργού Παναγιώτη Κανελλόπουλου που όμως υποστήριζε τον Ανδρέα Παπανδρέου και διετέλεσε Υπουργός Τουρισμού το διάστημα 1993-1995).

Στη συνέχεια παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία και τραπεζίτη Στέλιο Παναγόπουλο, που διετέλεσε Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας (1982-1989) και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ (1994-1999). Τον Ιούνιο του 2008 παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Χώρισαν το 2013 μετά από αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε η γνωστή δημοσιογράφος. Από το 2015 έχει σχέση με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα.