«Είχα μετά πολύ σοβαρά θέματα...» - Κόλλησε κορωνοϊό η Τατιάνα Στεφανίδου

Η αποκάλυψη για την υγεία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχα μετά πολύ σοβαρά θέματα...» - Κόλλησε κορωνοϊό η Τατιάνα Στεφανίδου

Ένα θέμα με μια τραγωδία στην Πάτρα παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 8/9 η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “T-Live” (που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές μέρες) και συγκεκριμένα για ένα μωρό 19 μηνών κόλλησε κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, ορμώμενη από αυτό το θέμα, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως κι εκείνη κόλλησε κορωνοϊό το καλοκαίρι.

Η αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου για τον κορωνοϊό

«Θα ξεκινήσουμε με μια τραγωδία στην Πάτρα καθώς λίγο φίλοι μου τον κορωνοϊό τον έχουμε ξεχάσει, λίγο τον έχουμε πάρει ελαφριά γιατί είναι και αυτή η όμικρον. Άντε την κολλάς και δεν είναι τόσο βαριά.

Θέλω να σας πω ότι εγώ κόλλησα μέσα στο καλοκαίρι δυστυχώς και η αλήθεια είναι ότι αν και το πέρασα ελαφριά είχα μετά πολύ σοβαρά θέματα που θα σας τα πω κάποια στιγμή. Συνεχίζω να έχω προβλήματα…», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δύσκολες στιγμές στο ταξίδι της Τατιάνας Στεφανίδου στη Νέα Υόρκη, λόγω της κόρης της Λυδίας

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε η Τατιάνα Στεφανίδου, λόγω της κόρης της Λυδίας Ευαγγελάτου και των σπουδών της. Η 18χρονη αποφάσισε να σπουδάσει εκτός Ελλάδος και οι γονείς της δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο από τα πραγματοποιήσουν το όνειρο της.

Μαμά και κόρη (αφού ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε ήδη πρεμιέρα στο MEGA), πήραν το αεροπλάνο και έφυγαν για τη Νέα Υόρκη μαζί με τα πράγματα της νεαρής με σκοπό να την βοηθήσει να τα τακτοποιήσουν στον κοιτώνα (δείτε φωτογραφία από το δωμάτιο που μένει). Οι βόλτες ωστόσο στους δρόμους της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ δεν είχαν τέλος 9 ημέρες που έμεινε μαζί της.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Συγκεκριμένα, έχασε τη βαλίτσα της στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να μείνει 9 ημέρες με τα ρούχα της κόρης της και η βαλίτσα να της παραδοθεί εν τέλει την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα.