«Τώρα είμαστε πάλι μαζί...» - Η άγνωστη γυναίκα πίσω από το τραγούδι του Κώστα Μπίγαλη "Μου λείπεις"

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα πάντα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τώρα είμαστε πάλι μαζί...» - Η άγνωστη γυναίκα πίσω από το τραγούδι του Κώστα Μπίγαλη

Ο Κώστας Μπίγαλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Τετάρτη 31/8 και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του και πως αυτή έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως τα τελευταία χρόνια η σκηνική του παρουσία είναι εντελώς διαφορετική και όσον αφορά τα τραγούδια του, ανέφερε πως ένα συγκεκριμένο κρύβει μια πραγματική ιστορία με ρομαντικό περιεχόμενο. Ο καλλιτέχνης μίλησε, μάλιστα, και για την Ρούλα Κορομηλά, με την οποία οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπίγαλη

«Είχα ένα θέμα να κουνηθώ λιγάκι. Δεν είχα το θάρρος ας πούμε, ήμουν ντροπαλός. Τώρα τα τελευταία, ξέρω' γω 10-15 χρόνια, ας πούμε, έχω απελευθερωθεί μπορώ να πω», είπε αρχικά.

Για το τραγούδι με τίτλο "Ρίνα, Κατερίνα" δήλωσε: «Υπήρχε τότε μία Κατερίνα, αλλά δεν είναι βασισμένο απόλυτα σε αληθινή ιστορία. Απλά χρησιμοποίησα το όνομα. Υπάρχει αληθινή ιστορία πίσω από τραγούδι, που είναι το "I miss you", που είχε επιτυχία και στα ελληνικά το "Μου λείπεις"».

Για το πρόσωπο πίσω από εκείνο το τραγούδι είχε φτάσει από την Χαλκηδώνα στη Γλυφάδα με τα πόδια, όμως ακόμη κι αν η σχέση τους δεν συνεχίστηκε, πλέον είναι και πάλι μαζί μουσικά: «Δυο φορές πήγα. Και έφτασα και ήμουν και κανονικός, δηλαδή θα μπορούσα να γυρίσω και πίσω. Τώρα είμαστε πάλι μαζί, συνεργαζόμαστε μουσικά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τα θυμόμαστε αυτά και λέμε κοίτα να δεις τι κάναμε τότε.

«Δεν πολυκαταλάβαινα και τι έκανα για να είμαι ειλικρινής», επισήμανε τέλος για τον γάμο του.

Η οικονομική εξαθλίωση και οι δύσκολες στιγμές μέσα στην καραντίνα για τον τραγουδιστή

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10/21) ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στον οικονομικό τομέα την περίοδο της καραντίνας κατά την οποία δεν εργαζόταν.

Όπως εξήγησε ο Κώστας Μπίγαλης, έφτασε σε σημείο να δανείζεται 20ρικα για να μπορέσει να επιβιώσει. Αυτό βέβαια ήταν κάτι που συνέβη όχι μόνο στον Κώστα Μπίγαλη αλλά σε πολλούς καλλιτέχνες. Μάλιστα, μέσα στην καραντίνα, ο Κώστας Μπίγαλης έκανε και μερικές εξαιρετικά αυστηρές δηλώσεις για τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Μετά από ενάμιση χρόνο αυτής της φοβερής διακοπής, που εμάς τους καλλιτέχνες μας έχει τσακίσει, γιατί οι περισσότεροι δεν είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, φτάσαμε σε σημείο να δανειζόμαστε ένα 20ευρο ο ένας από τον άλλον», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Μια γυναίκα ήταν η αφορμή για να ασχοληθώ με την αστρολογία. Την έβλεπα που διάβαζε έναν τόμο αστρολογίας και μου κίνησε την περιέργεια και ασχολήθηκα και εγώ.

Η Eurovision έπαψε να με απασχολεί τα τελευταία 16 χρόνια. Τα τραγούδια είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Είναι euroτράγουδα και οι καλλιτέχνες που πάνε είναι ερασιτέχνες. Πλέον η εικόνα έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ποιος θα ντυθεί, ποιος θα γδυθεί, τα φώτα! Τα φώτα είναι εκπληκτικά… Αλλά πολύ κακό για το τίποτα», κατέληξε.