Το πρωί της Τετάρτης 31/8 ξεκίνησε ευχάριστα για την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, μετά τα δυσάρεστα νέα που περίμεναν την πρώτη, καθώς η έναρξη της εκπομπής τους, Ποιος είναι πρωινιάτικα, συμπεριλάμβανε λίγο χορό και ευδιάθετη μουσική. Οι δυο τους μπήκαν στο πλατό κατεβαίνοντας τις σκάλες, υποδυόμενοι την Μπάρμπι και τον Κεν, αφού το τραγούδι ταίριαζε γάντι σε αυτή την περίπτωση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είναι ντυμένη και στα φούξια, με αποτέλεσμα να θυμίζει ακόμα πιο πολύ την “κούκλα”. Οι συνάδελφοί τους ξέσπασαν σε γέλια με το που τελείωσαν το χορευτικό τους, ενώ ο κόσμος που τους παρακολουθεί από το σπίτι “ξεσηκώθηκε”.

Ο χορός της Μπέτυ Μαγγίρα και του Δημήτρη Μακαλιά 

Η εντυπωσιακή έναρξη στην πρεμιέρα της εκπομπής

Μετά από τις δυο ενημερωτικές εκπομπές του OPEN όπου έκαναν πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (29/8), σειρά είχε και η εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν συνεχίζει κανονικά με την Μπέττυ Μαγγίρα να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Μεταξύ άλλων, στην αρχή η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα! Καλώς σας ξαναβρήκαμε. Καλή μας αρχή! Να έχουμε καλή σεζόν! Ανανεωθήκαμε και γυρίσαμε πολύ ορεξάτοι και σας υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα πρωινά σας όσο πιο όμορφα γίνεται».

Η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές λίγο πριν τις 10 το πρωί και με μεγάλο χαμόγελο υποδέχτηκε στο ανανεωμένο πλατό της τους συνεργάτες της. Να τονίσουμε πως μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα, φέτος θα είναι ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μαρία Αντωνά, ο Δημήτρης Σαράντος, η Αθηνά Αφαλίδου, και ο μάγειρας Νίκος Καρβέλας.