Ρούλα Σταματοπούλου: Έτσι αποκάλυψε τη νονά του παιδιού της η γνωστή make up artist

Σε πελάγη ευτυχίας με την έλευση του γιου της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ρούλα Σταματοπούλου: Έτσι αποκάλυψε τη νονά του παιδιού της η γνωστή make up artist

H γνωστή make up artist Ρούλα Σταματοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας τους τελευταίους μήνες, αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που απορούν πως κατάφερε να διατηρεί τέτοιο κορμί μετά τη γέννα, αφού οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει από τότε δε μαρτυρούν με τίποτα ότι έγινε πρόσφατα μαμά. Συχνά ανεβάζει πλέον στιγμιότυπα και με τον μικρούλη, ενώ μάθαμε και από ανάρτηση φίλης της ότι θα είναι η νονά.

Πρόσφατα αποκάλυψε και το όνομα που θα λάβει ο μικρός αποκαλύπτοντας ότι παρά την μεγάλη αναζήτηση που έκανε η ίδια και ο σύντροφός της, κατέληξαν σε ένα όμορφο και κοινό, για το οποίο υπάρχει και μια ιδιαίτερη ιστορία από πίσω την οποία κάποια στιγμή θα διηγηθεί.

Αυτή θα είναι η νονά του γιου της Σταματοπούλου

Συγκεκριμένα, το νεογέννητο αγόρι θα το βαφτίσει η Χρύσα Καλπάκη αφού δημοσίευσε μία ανάρτηση που κρατάει στην αγκαλιά της τον μπέμπη και έγραψε στη λεζάντα: «Καλημέρα νονά μου».

Η Χρύσα Καλπάκη θα είναι η νονά του παιδιού της Ρούλας Σταματοπούλου

Οι πρώτες δηλώσεις που είχε κάνει μετά τη γέννα

Η γνωστή make up arist επιστρέφοντας στο σπίτι της μαζί με τον νεογέννητο γιο της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση) το βράδυ της Πέμπτης 2/6 δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και για να περιγράψει την ίδια στιγμή τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη γέννα.

«Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός μου βιάστηκε να βγει, δεν το περιμέναμε, τρέχαμε τελευταία στιγμή. Όλα καλά όμως, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματά σας. Αυτή την καψούρα που νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τον θέλω τσιρότο πάνω μου, δεν θέλω να τον βγάζω από πάνω μου. Για σαράντα μέρες θα έχουμε να πούμε πολλά», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Σταματοπούλου.