«Τι σημαίνει άνδρας ή γυναίκα; Δεν διαχωρίζω...» - Η Χρύσπα βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το φλερτ

Τα περιστατικά που της έχουν τύχει στη σκηνή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τι σημαίνει άνδρας ή γυναίκα; Δεν διαχωρίζω...» - Η Χρύσπα βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το φλερτ

Η Χρύσπα, είναι μία πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, αλλά και ένας αρκετά ειλικρινείς άνθρωπος, όπως έχουμε δει κατά την πάροδο των χρόνων, που δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για θέματα που άλλοι τα θεωρούν ταμπού, στην κοινωνία μας (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τα βουλιμικά επεισόδια που είχε).

Πρόσφατα λοιπόν έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου, και μεταξύ άλλων απάντησε και για το αν έχει έρθει σε δύσκολη θέση πάνω στην πίστα, και για το φλερτ γενικότερα στην ζωή της.

Όσα αποκάλυψε η Χρύσπα

Σίγουρα όμως έχεις έρθει κάποια στιγμή σε δύσκολη θέση από φλερτ πάνω στην πίστα.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες άβολες στιγμές έχουν υπάρξει και υπάρχουν όταν είναι περασμένη η ώρα και κάποιος θαμώνας έχει πιει λίγο παραπάνω. Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια που είμαι στο τραγούδι άντε να έχω έρθει 2-3 φορές σε άβολη κατάσταση πάνω στην πίστα και να αναγκάστηκα με τον τρόπο μου να τους βάλω στη θέση τους.

Αυτά τα 20 χρόνια δεν σου έχει τύχει να σου την πέσει άτσαλα άνδρας την ώρα της δουλειάς;

Μπορεί να έχει συμβεί, αλλά δεν το πήρα χαμπάρι γιατί δεν με αφορά. Ίσως είναι θέμα άμυνας αλλά όταν είμαι πάνω στην πίστα δεν με αφορούν αυτά. Έχω τον τρόπο μου να τα ξεκόβω.

 Η Χρύσπα βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το φλερτ

Ίσως κάτι πιο ακραίο; Να στην πέσει γυναίκα την ώρα που τραγουδάς σου έχει συμβεί;

Δεν είναι ακραίο αυτό. Τι σημαίνει άνδρας ή γυναίκα; Δεν διαχωρίζω τα ερωτικά γούστα. Ο καθένας στην προσωπική του ζωή κάνει τις επιλογές του. Όπως θα αντιδρούσα σε έναν άντρα, αντιδρώ και σε μια γυναίκα. Κι αυτό έκανα όταν συνέβη. Έκανα ξεκάθαρο ότι δεν με αφορά, δεν το θέλω. Αυτόν όμως το διαχωρισμό στις μέρες μας τον θεωρώ πασέ, παλιομοδίτικο και πολύ αστείο.

"Έσπασε" τη σιωπή της για την πλαστική

η τραγουδίστρια παραχώρησε πρόσφατα άλλη μία συνέντευξη στο ίδιο περιοδικό και αναφέρθηκε στην πλαστική που έχει κάνει στο στήθος της και την οποία είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή. Εξήγησε, μάλιστα τον λόγο που προέβη σε αυτή την πράξη, αλλά και την αιτία που την έκανε να το αποκαλύψει από την αρχή.

Έχεις παραδεχτεί και μάλιστα πριν πολλά χρόνια που ήταν ταμπού ότι έκανες πλαστική στο στήθος σου.

Αυτό δεν το έκανα για να ξεφύγω από το μπούλινγκ. Ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω για να νιώσω εγώ καλά. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, να κάνεις όμως χωρίς υπερβολές αυτό που θέλεις εσύ, όχι οι άλλοι ή τα πρότυπα που σου επιβάλλουν.

Χρύσπα

Το ότι είσαι χαμηλών τόνων και δεν προβάλεις την προσωπική σου ζωή στο χώρο της showbiz, σου έχει στοιχίσει;

Μη μου τα λες αυτά γιατί δεν είμαι στο χώρο της showbiz. Την αρνούμαι αυτή τη λέξη. Εγώ είμαι στο δικό μου κόσμο, στο συννεφάκι μου, άρα είμαι έξω από όλο αυτό και είναι συνειδητή μου επιλογή. Όταν κάνεις κάτι συνειδητά, κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις, όπως μπορεί να μου στοιχίσει επαγγελματικά και ψυχολογικά το να συμμετείχα, το να ήμουν μέσα στο χώρο της showbiz πιο ενεργά. Τα πάντα είναι θέμα επιλογής, ότι σου συμβαίνει στη ζωή σου, κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις. Το θέμα είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.