Μπαμπάς και κόρη τραγουδούν αγκαλιά στη σκηνή - Η τρυφερή στιγμή του Γιάννη Πλούταρχου με την Κατερίνα Κακοσαίου

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπαμπάς και κόρη τραγουδούν αγκαλιά στη σκηνή - Η τρυφερή στιγμή του Γιάννη Πλούταρχου με την Κατερίνα Κακοσαίου

Λίγες ημέρες πριν, ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε μία εκπληκτική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο, αφήνοντας το κοινό που παρευρέθηκε για να τον παρακολουθήσει, γεμάτο χαμόγελα, αλλά και συγκίνηση ταυτόχρονα. Μαζί του στη σκηνή ανέβηκε ξαφνικά και η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, η οποία για την φωνή της απέσπασε ασταμάτητα χειροκροτήματα.

Η ίδια έχει αποφασίσει πως θέλει να εισχωρήσει στον χώρο της μουσικής στο πλευρό του πατέρα της, αν και ο ίδιος αρχικά δεν είχε καμία σχέση με αυτόν, χαράσσοντας, φυσικά, τη δική της πορεία, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να ηχογραφεί τα πρώτα της κομμάτια. Η πρώτη της κυκλοφορία είναι αυτή που τραγουδάει με τον μπαμπά της το "Πόσο ωραία μάτια έχεις".

Η τρυφερή στιγμή του Γιάννη Πλούταρχου με την κόρη του στη σκηνή

Οι δυο τους, λοιπόν, τραγούδησαν ξανά παρέα, με εκείνη να φοράει ένα πολύ εντυπωσιακό μακρύ μπλε φόρεμα, αφήνοντας τα μαλλιά της λιτά, την ίδια στιγμή που εκείνος φορούσε ένα μαύρο κοστούμι. Κοιταζόντουσαν στα μάτια και έλαμπαν από χαρά. Αυτό τα λέει όλα.

Γιάννης Πλούταρχος - κόρη

Γιάννης Πλούταρχος - Κατερίνα Κακοσαίου

Γιάννης Πλούταρχος

Τον "έπιασαν" απροετοίμαστο

Η κάμερα του Happy Day, "τσάκωσε" τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γιάννη Πλούταρχο σε μία βραδινή εκδήλωση και το πρωί της Τρίτης 31/5 οι δηλώσεις τους παρουσιάστηκαν στο πλατό της εκπομπής. Ο πρώτος αναφέρθηκε στην εκπομπή την οποία παρουσιάζει αυτό το διάστημα με την Εβελίνα Νικόλιζα, ενώ ο δεύτερος ρωτήθηκε για την κόρη του.

Η αντίδραση του Πλούταρχου, μάλιστα, στην ερώτηση που δέχθηκε ήταν επική, καθώς δεν ήταν ενήμερος για ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός καλλιτέχνη, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάποιον που τώρα ξεκινάει την καριέρα του στη μουσική, όπως και η Κατερίνα Κακοσαίου. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην υποψήφιότητά της στα βραβεία MAD.

«Αλήθεια; Αυτό δεν το ήξερα. Η Κατερίνα ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι, ζει το όνειρό της, της αρέσει και τραγουδάει πραγματικά γιατί της αρέσει το τραγούδι. Τώρα από εκεί και πέρα ο χρόνος τι θα φέρει και αν θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο, μόνο εκείνη ξέρει», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, από την άλλη πλευρά, για το "Τι Φάση;"απάντησε: «Δεν ξέρω αν συνεχιστεί η εκπομπή μας του χρόνου, αλλά δεν γίνεται γιατί ο κόσμος το ξέρει. Δηλαδή είναι τώρα ο Γιάννης σε μια καφετέρια με έναν φίλο του και του πουν "να σας πω λίγο" θα το πάρουν χαμπάρι.

Γενικά συζητάμε για διάφορα πράγματα, ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Κι εσύ Γιάννη έκανες τηλεόραση. Δεν είναι κομμάτι της δουλειάς μας, σαν πρώτη δουλειά, αλλά είναι μια ωραία εμπειρία γιατί έχει να κάνει με την επαφή με τον κόσμο».