Τούρτα έξι ορόφων και σκηνικό που θύμιζε γάμο - Το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τούρτα έξι ορόφων και σκηνικό που θύμιζε γάμο - Το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης 13/7 την ημέρα της γέννησής της και διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι που, μάλιστα, θύμιζε τραπέζι γάμου. Παρά τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της και για τις οποίες δεν γνώριζε κανείς μέχρι τώρα, η ίδια πάντα επιλέγει να χαμογελάει. Το ίδιο έκανε, λοιπόν, και αυτή την ημέρα, αφού όλα ήταν τόσο εντυπωσιακά και δίπλα της είχε όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα.

Είχε προσλάβει catering για να ετοιμάζει φαγητά καθ' όλη τη διάρκεια του γλεντιού, τα οποία τοποθετούσαν σε ένα τεράστιο και μακρόστενο τραπέζι σαν μπουφέ, ενώ παντού γύρω γύρω είχε βάλει φωτάκια, κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο cozy και ιδανική για φωτογραφίες.

Ο κήπος του σπιτιού της γέμισε με μεγάλα τραπέζια δεξιώσεων ντυμένα με λευκά τραπεζομάντηλα, με λευκές καρέκλες, ενώ και η τούρτα που είχε επιλέξει ήταν λευκή με χρυσές λεπτομέρειες και έξι ολόκληρους ορόφους.

Το φαντασμαγορικό πάρτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τα γενέθλιά της

Όλη η αλήθεια για την αναβολή του γάμου της

Αναβάλλεται προσωρινά ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όπως αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Δευτέρας 27/6 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Τελικά τον αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα, γιατί εξαιτίας της δουλειάς και λόγω πολλών άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την όμορφη στιγμή. Είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης του χρόνου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δημήτρα Αλεξανδράκη. μου…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Δήμητρα αυτό το διάστημα είναι γνωστό πως τρέχει συνεχώς για το νέο της μαγαζί με νυφικά, Saga Bridal στην Κηφισιά, το οποίο όπως φαίνεται είναι η αιτία που θα χρειαστεί ο γάμος να γίνει λίγο αργότερα.

Ωστόσο, υπήρχαν μερικά δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της και να αναβάλλεται οριστικά ο γάμος της, με την ίδια νωρίτερα να δημοσιεύει ένα story στο Instagram και να ξεκαθαρίζει ότι έχει οριστεί νέα ημερομηνία γάμου του ζευγαριού, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι δεν θα έχει κουμπάρους.

undefined