''Είσαι η κρεμ στο μπρουλέ μου...'' - Με γλυκές αλχημείες ευχήθηκε για τα γενέθλια της Μαριάντας Πιερίδη ο σύζυγός της

Ο σεφ δημιούργησε πάλι!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είσαι η κρεμ στο μπρουλέ μου...'' - Με γλυκές αλχημείες ευχήθηκε για τα γενέθλια της Μαριάντας Πιερίδη ο σύζυγός της

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα είχε χθες η Μαριάντα Πιερίδη, αφού έσβησε 49 κεράκια για τα γενέθλιά της. Οι ευχές φυσικά ήταν πολλές και από το πρωί δε σταμάτησε να απαντάει σε μηνύματα. Μεταξύ αυτών ήταν και ο σεφ σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης που με ένα καυτό φιλί και μερικές γλυκές παρομοιώσεις ευχήθηκε στη γυναίκα της ζωής του και μέσω instagram.

Σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται βέβαια τα χρόνια στη γνωστή τραγουδίστρια, αφού διατηρείται σαν κοριτσάκι, ενώ συχνά κάνει και αλλάγες στην εμφάνισή της. Μάλιστα πριν από μήνες είχε κάνει έκπληξη στους followers της στο Instagram, αφού έκανε μια μεγάλη και ωραία αλλαγή στο κούρεμα και στο χρώμα των μαλλιών της που ομολογουμένως την κολάκευε πολύ.

Οι ευχές του σεφ Κατριβέση για τα γενέθλια της Μαριάντας Πιερίδη

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά της, ο ταλαντούχος σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά ενώ ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

«Είσαι η κρεμ στο μπρουλέ μου, το κεράσι στην πίτα μου, το λουλούδι στη μέλισσα και η σοκολάτα στο κέικ μου. Τρέλα, χαρά, ευτυχία, υγεία και πολύ πολύ αγάπη. Χρόνια πολλά αγάπη μου», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας.

Το φιλί του σεφ Κατριβέση στη σύζυγό του Μαριάντα Πιερίδη

Είχε αναφερθεί και στις ''σουηδικές'' σχέσεις που διατηρεί με την οικογένεια του πρώην της

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Μαριάντα Πιερίδη είχε μιλήσει στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως ο γιος της θα αποκτήσει αδερφάκι.

Η γνωστή τραγουδίστρια που είχε και μια δημόσια επικοινωνία με την Ελένη Μενεγάκη δεν είναι έγκυος αλλά είναι η σύζυγος του πρώην άνδρα της, με τον οποίο όπως δήλωσε διατηρεί άριστες επαφές.

Μαριάντα Πιερίδη ο γιος της θα αποκτήσει αδερφάκι

“Ο σύζυγος μου είναι σαν μπαμπάς για τον Νικόλα, τον έζησε από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Η σύζυγος του πρώην μου είναι έγκυος τώρα, οπότε θα αποκτήσει και αδερφάκι.

Είμαστε μια χαρούμενη σουηδική οικογένεια. Έχουμε πολύ καλές επαφές. Δεν πήγαμε στον γάμο τους, αλλά τους πήγα στον γυναικολόγο μου”.