«Είσαι σπουδαία γυναίκα» - Ο Τάσος Τεργιάκης αποθέωσε την Φαίη Σκορδά μετά τον "χωρισμό" της με τον ANT1

«Εις το επανιδείν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είσαι σπουδαία γυναίκα» - Ο Τάσος Τεργιάκης αποθέωσε την Φαίη Σκορδά μετά τον

Την Παρασκευή 8/7 το κανάλι του ANT1 έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του με την Φαίη Σκορδά ύστερα από τόσο χρόνια κοινής πορείας. Έτσι, πολλοί από τους συνεργάτες της θέλησαν να μιλήσουν για εκείνη και να πουν το δικό τους "αντίο" για τον τηλεοπτικό τους χωρισμό.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια για την συνεργάτιδά του και δημοσίευσε μία φωτογραφία τους με ένα στιγμιότυπό τους από την εκπομπή "Πρωινό".

Τα λόγια του Τάσου Τεργιάκη για την Φαίη Σκορδά μετά το τέλος της συνεργασίας με τον ANT1

«Μέχρι να μου τηλεφωνήσεις πριν από 1,5 χρόνο και να μου ζητήσεις να συνεργαστούμε δεν σε ήξερα πολύ καλά. Σε θυμόμουν όμως από το alter προ 20ετιας.

Τώρα όμως μπορώ να πω με σιγουριά ότι, Φαίη Σκορδά είσαι σπουδαία γυναίκα, δυναμική, φωνή της λογικής, φοβερή επαγγελματίας και πάνω από όλα εκείνη που μπορεί να ακουμπήσεις, να νιώσεις γαλήνη, ασφάλεια και να εμπνευστείς. Σε ευχαριστώ, εις το επανιδείν λοιπόν», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Τάσος Τεργιάκης

Το κανάλι στο οποίο μετακομίζει η παρουσιάστρια

Οριστικό είναι το τέλος της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 και το πρωί της Παρασκευής 8/7 προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή. Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να "μετακομίσει" σε νέο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η Φαίη Σκορδά θα ξεκινήσει νέα εκπομπή στον ΣΚΑΙ και μάλιστα λέγεται πως έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές.

Το συμβόλαιό της ξεκινά από την 1η Αυγούστου με έναν χρόνο διάρκειας και επέκταση ακόμη έναν και η εκπομπή κατά πάσα πιθανότητα θα ανήκει στη ζώνη 10-12. Μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά είναι η Άση Μπήλιου.