Τους "τρέλανε" όλους με το κορμί της - Η Βίκυ Καγιά με τον γιο της σε παραλία της Μυκόνου

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τους

Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια του διάσημου μοντέλου Βίκυς Καγιά, η ίδια θέλησε να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με την οικογένειά της, πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και οι προετοιμασίες για το πολυσυζητημένο GNTM 5. Το νησί που επέλεξε δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από την Μύκονο, φυσικά.

Το απόγευμα της Πέμπτης 7/7, μάλιστα, η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες από αυτές τις στιγμές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "τρελαίνοντας" το κοινό της, καθώς πέρα από τις φωτογραφίες με το ατελείωτο κορμί της, ανέβασε και ένα βίντεο όπου έπαιζε με τον γιο της, Κάρολο στην παραλία.

Η εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά στην παραλία με τον γιο της

"Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία"

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 296 η Βίκυ Καγιά για τις εξελίξεις στο GNTM και τις κόντρες που ακούγονται ότι υπάρχουν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και ειδικότερα μεταξύ εκεόινης και της Σοφίας Χατζηπαντελή (διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

«Βρισκόμαστε στα bootcamp. Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία αλλά κοίτα να δεις που άλλαξαν οι καιροί και έχω πει κι εγώ ναι σε τατουάζ. Θέλει η εποχή να δούμε πολλά».

Για τη διαφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο ότι υπάρχουν μοντέλα με τατουάζ που κάνουν καριέρα: «Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, είπα ότι δεν έχουν μεγάλη γκάμα καριέρας»

«Διαφωνήσαμε πάρα πολύ με τη Σοφία και με τον Τάσο και τον Γιώργο και μετά αγκαλιές».