Με νέο πρότζεκτ μετά το J2US ο Νίκος Κοκλώνης - Το μουσικό show που θα σπάσει τα κοντέρ

«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να το φέρει στην Ελλάδα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με νέο πρότζεκτ μετά το J2US ο Νίκος Κοκλώνης - Το μουσικό show που θα σπάσει τα κοντέρ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το J2US τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και έτσι φέρνει ένα πολύ δημοφιλές show από το εξωτερικό στην ελληνική τηλεόραση. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που δεν έχουμε ξαναδεί και σίγουρα θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος για το All Together Now, το μοναδικό show στον πλανήτη με 100 κριτές που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ο Νίκος Κοκλώνης πέρα από την παραγωγή, θα αναλάβει και την παρουσίαση του show, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (5/7) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ενώ όπως έχει ήδη εξηγήσει ο Νίκος Κοκλώνης, έχει βρεθεί και το τέταρτο άτομο για την επιτροπή του J2US.

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο show του Νίκου Κοκλώνη

Παραγωγός και σε σειρά ο Νίκος Κοκλώνης

Όπως έχει γίνει γνωστό από τη στιγμή που οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha και Star τέθηκαν κάτω από καθεστώς κοινής ιδιοκτησίας, έχουν βάλει σκοπό να χαράξουν κοινή στρατηγική, προκειμένου να πετύχουν τη μέγιστη δυνατή τηλεθέαση και να ''σηκώσουν'' τις καλύτερες παραγωγές. Έτσι η είδηση ότι πασίγνωστη ταινία, που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, μετακομίζει από το ένα κανάλια στο άλλο δεν πρέπει να μας φαίνεται ως ανταγωνιστική, αλλά ως κίνηση στρατηγικής.

Οι δύο σταθμοί προετοιμάζουν πλούσια προγράμματα για τη νέα σεζόν και επενδύουν στην ποιότητα. Ένα από τα νέα εγχειρήματα είναι και η μεταφορά της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» από τον κινηματογράφο στην τηλεόραση που θα δούμε από το φθινόπωρο στο Alpha. Η σειρά και η ταινία βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή ο οποίος έδωσε πρόσφατα και συνέντευξη, όπου μίλησε για κάθε πτυχή της σειράς που θα ήθελαν να ξέρουν οι τηλεθεατές.

Αναφερόμαστε στην ταινία «Nήsos», που πρόκειται να μεταφερθεί στην τηλεόραση, σε σενάριο των Έλενας Σολωμού - Κωστή Παπαδόπουλου και υπό τη σκηνοθετική ματιά του Αντώνη Αγγελόπουλου, με ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών να πρωταγωνιστεί.

Αν και η συγκεκριμένη σειρά προοριζόταν για τον ALPHA, τελικά, αποφασίστηκε να μετακομίσει στο STAR. Επιπλέον, την παραγωγή πρόκειται να αναλάβει η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

Η ιστορία, όπως και στην ταινία, διαδραματίζεται στη Σίφνο και έχει στο επίκεντρο τη διαθήκη του προύχοντα του νησιού, του Θεμιστοκλή Δίκαιου.

Εκείνος αφήνει την περιουσία του στις «εξουσίες» του τόπου, δηλαδή στον δάσκαλο, στον διευθυντή της Αστυνομίας, στον πρόεδρο της κοινότητας και στον παπά, με τον όρο ο καθένας να διαβάσει δημοσίως ένα γράμμα του Δίκαιου που κανείς δεν ξέρει τι περιέχει...

Η ταινία Νήσος μετακομίζει ως σειρά στον Alpha