«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές...» - Το "καρφί" της Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ λίγο πριν το τέλος του Love It

Τα υπονοούμενα στον αέρα της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές...» - Το

Για τα αρνητικά σχόλια του Twitter αλλά την επιρροή που έχουν στην καριέρα ενός παρουσιαστή αλλά και γενικά δημόσιου προσώπου, μίλησε η Ιωάννα Μαλεσκου στον αέρα της εκπομπής Love It. Δεν δίστασε μάλιστα, να πετάξει και τα "καρφιά" της στον ΣΚΑΙ για τη συνεργασία τους.

Η παρουσιάστρια αποχωρεί από το κανάλι στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και παρόλο που δεν έχει κλείσει κάπου επίσημα, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις.

Τα "καρφιά" της Ιωάννας Μαλέσκου

«Εμένα στο ξεκίνημά μου και τι δεν έχω δει να γράφεται στο Twitter. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάτι το οποίο μετράει, μέχρι που αποφάσισα μια πηγή μόλυνσης, είτε είναι το Twitter, είτε κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί, είτε κάποιοι φτιαχτοί λογαριασμοί από συγκεκριμένους ανθρώπους, να μην ασχολούμαι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εμένα αυτό το οποίο με θλίβει είναι όταν βλέπω παρουσιαστές, παρουσιάστριες, ανθρώπους που έχουν δημόσιο λόγο, να επηρεάζεται η απόδοσή τους σε αυτό που κάνουν από αυτό που έχουν γράψει. Αλίμονο αν όλη μας η ζωή και η καθημερινότητα σχηματίζεται και προσανατολίζεται από το αν μας αποθεώνουν στο Twitter ή αν προσπαθούν να μας αποδομήσουν. Άλλη πυξίδα πρέπει να έχουμε και αλλού να βασίζουμε τα βήματά μας».

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μη μιλάμε κι εμείς λέμε πολλά, να βγάλουμε μέχρι 15 του Ιούλη, να δούμε και τον τελικό του Survivor. Θα αξιωθούμε να δούμε τον τελικό του Survivor», ανέφερε κλείνοντας.

καρφί' Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

Καμία Μαλέσκου - Το δίδυμο που εξετάζει το Star για τη θέση του Καρτελιά και της Παπίλα

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα δεν πρόκειται να μας καλημερίζουν από τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star. Το κανάλι έχει ήδη κάνει κάποιες σκέψεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το πρωινό και η αλήθεια είναι πως ακούσαμε και ονόματα που δεν περιμέναμε.

Tόσο καιρό ακουγόταν έντονα το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου για το πρωινό του Star, ενώ ακούστηκε και αυτό της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι λένε οι πληροφορίες), ένα νέο ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα, όπως έγινε γνωστό, το κανάλι της Κηφισιάς εξετάζει ένα δίδυμο.

Όπως εξήγησαν στην εκπομπή Open Weekend, το Star έχει ξεκινήσει να εξετάζει τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και τη Μαριλού Ρεπαπή. Δύο άτομα που είναι γνώριμα στο κανάλι καθώς ο πρώτος είναι η φωνή του Shopping Star, ενώ η δεύτερη συνεργάστηκε για χρόνια με την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου.