''Αν πάω σε μια παραλία και αρχίσω να τα πετάω θα είναι ωραία...'' - Η Τσιμτσιλή για δηλώσεις Μητσιά

Όλα όσα είπε στον αέρα του «Happy Day»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αν πάω σε μια παραλία και αρχίσω να τα πετάω θα είναι ωραία...'' - Η Τσιμτσιλή για δηλώσεις Μητσιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τοποθετήθηκε με δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής της «Happy Day», σήμερα Τρίτη 14/6, με αφορμή το σούσουρο που έχει ξεσπάσει γύρω από τις δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής μέσω της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», είχε πει μεταξύ άλλων πως δεν έχει κάποιο θέμα με τους ομοφυλόφιλους, αρκεί να μην προκαλούν, φράση που προκάλεσε την αντίδραση πολλών δημόσιων προσώπων.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Αύγουστος Κορτώ, ο γνωστός συγγραφέας, που είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που έχουν κάνει ομόφυλο γάμο με τον σύντροφό του Τάσο. Ο Κορτώ με μια χιουμοριστική -καυστική ανάρτηση στο Facebook έκανε το σχόλιό του γύρω από τη δήλωση, ενώ έθιξε και το γεγονός ότι η σπουδαία καριέρα κάποιου δε συμβαδίζει με τα ορθά λεγόμενά του.

Τι σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή γύρω από τις δηλώσεις Μητσιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θεώρησε πως ο καλλιτέχνης δεν είχε σκοπό να θίξει κανέναν και ότι όσα είπε ερμηνεύθηκαν με λάθος τρόπο. «Ακούγοντας τη δήλωσή του και ο ίδιος δεν θέλησε να γίνει αυτός ο διαχωρισμός. Θέλω να πω ότι π.χ. μπορεί να είσαι χειρονoμίες από στρέιτ ζευγάρια και εγώ που έχω μικρά παιδιά θα με ενοχλήσει εξίσου».

«Θα με ενοχλήσει εξίσου από όπου κι αν το δω είτε το κάνει γυναίκα, άνδρας, ομοφυλόφιλος ή στρέιτ. Με ενοχλεί σε δημόσιο χώρο όποιος ξεπερνάει τα όρια. Εγώ αν πάω σε μία παραλία γεμάτη κουβαδάκια και παιδάκια και αρχίσω να τα πετάω, θα είναι ωραία εικόνα;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Σε ό,τι αφορά τις απόψεις που εξέφρασαν ο Αύγουστος Κορτώ και ο Νότης Χριστοδούλου για το θέμα η οικοδέσποινα του Happy Day ανέφερε: «Αντιλαμβάνομαι ότι ο Αύγουστος Κορτώ και ο Νότης Χριστοδούλου που έχουν τη δύναμη ώστε τα κακώς κείμενα να αναδεικνύονται, να ξεπερνιούνται κάποια ταμπού. Νομίζω εκεί τα έχουμε καταφέρει, είμαστε πολύ μπροστά από προηγούμενα χρόνια».

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να...» - Ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για την ομοφυλοφυλία

Για τα σχόλια, που δέχθηκε, ο τραγουδιστής, απάντησε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πριν αρκετές ώρες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει για τις δηλώσεις του.

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.

Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.

Μιλώντας για αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν. Θα ήθελα να πω ότι έχω πολλούς φίλους, συνεργάτες που είναι ομοφυλόφιλοι, ουδέποτε όμως τους ξεχώριζα για τη σεξουαλική τους προτίμηση», έγραψε ο Μανώλης Μητσιάς.

Ανάρτηση Μητσιά