«Νομίζω πως κάνει αναγκαστικά...» - Το ένα "καρφί" μετά το άλλο από τον Λάκη Γαβαλά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι νέες δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νομίζω πως κάνει αναγκαστικά...» - Το ένα

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, και οι δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής 12/6. Πέρα από το τηλεοπτικό του μέλλον, αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου, έχοντας ήδη εκφράσει μία ιδιαίτερη άποψη για την πρώτη.

Ο σχεδιαστής μόδας, συγκεκριμένα, δήλωσε πως το μοντέλο δεν βρίσκεται στην τηλεόραση με την πραγματική της βούληση, αλλά κάτι την αναγκάζει. Φυσικά, δεν έμεινε εκεί και προχώρησε σε ακόμη ένα σχόλιο που θα συζητηθεί, σχετικά με τον άνθρωπο που θα ήθελε να έχει στο πλάι της.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Φάγαμε χθες μαζί με τα κορίτσια. Εγώ είπα για την ακρίβεια ότι οι εκπομπές τη χρησιμοποιούν σαν πιόνι την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα νομίζω πως κάνει αναγκαστικά τηλεοπτική καριέρα. Θα μου άρεσε να ζει στο Λος Άντζελες, και να έχει δίπλα της έναν 44χρονο καλλιτέχνη», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Ηλιάνα είναι σαν ένα πιόνι, που...»

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 29/5 ο Λάκης Γαβαλάς τόσο για το GNTM όσο και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για την οποία μάλιστα αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο.

«Έχουμε κάνει συζητήσεις αλλά δεν νομίζω ότι αμφότεροι είχαμε κάποιο ενδιαφέρον. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν χρήσιμος σε ένα τέτοιο concept και δεν έχω άποψη γιατί όταν δεν παρακολουθείς ποια είναι η στρατηγική ενός πράγματος, δεν έχεις και γνώμη. Πιστεύω ότι είναι ένα καλό προϊόν, αν το αριστοκρατεύσουν θα το βλέπω κι εγώ.

Να μην είναι λαϊκό και να μην καταπιέζουν τα παιδιά παραπάνω από ότι πρέπει γιατί δεν πρέπει τα παιδιά να είναι υλικό προς εκμετάλλευση, όσο κρατά η εκπομπή. Θα πρέπει αν προετοιμάζονται σταθερά, συγκεκριμένα κι επιστημονικά στο όταν βγούνε να είναι χρήσιμοι στη μόδα, στην οποία έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα κι οφείλουν να σεβαστούν τη γνώμη μου».

Για το αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάσει τελικά το Love Island: «Αρχίζω να πιστεύω ότι η Ηλιάνα είναι σαν ένα πιόνι, που τη βάζουν από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Δηλαδή μήπως πρέπει να ανοίξει ένα καζίνο; Δεν ξέρω κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι πρέπει να βρει έναν ωραίο γκόμενο να πάει διακοπές σε τέτοια νησιά και να αποδείξει πως δεν είναι ανάγκη να το κάνει μπροστά στις κάμερες».