«Θα ξαναέκανα εκπομπή, αλλά...» - Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει για την επιστροφή του στην τηλεόραση

Τι τον εμποδίζει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα ξαναέκανα εκπομπή, αλλά...» - Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει για την επιστροφή του στην τηλεόραση

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Δευτέρα 6/6 και μίλησε "ανοιχτά" για όλους και για όλα. Στα θέματα της συζήτησης συμπεριλήθηκε και το ζήτημα της Πάτρας με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τις τρέχουσες εξελίξεις, η Τέτα Καμπουρέλη και η αποφυλακιση του συζύγου της, αλλά και η Αγγελική Νικολούλη.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα τον ενδιέφερε να βρεθεί ξανά στην τηλεόραση και στον ρόλο του παρουσιαστή, πάντα σε μία εκπομπή που θα αφορούσε την έρευνα, ωστόσο θεωρεί πως η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ είναι αξεπέραστη στο είδος της και θα του δημιουργούσε πολύ μεγάλη δυσκολία.

Οι δηλώσεις του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Θα ξανάκανα εκπομπή έρευνας αλλά νομίζω ότι το κάνει τόσο καλά η Αγγελική που θα πρέπει να κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια να την ξεπεράσω. Χειρίστηκε με πολύ μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία την υπόθεση», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αν έκανα συνέντευξη με την Πισπιρίγκου εάν είναι η δολοφόνος θα ήθελα να τη ρωτήσω γιατί το έκανε. Πιστεύω κάτι που φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθώ. Δεν θα βρεθούν τα στοιχεία αυτά που απαιτούνται και αυτή η γυναίκα θα αθωωθεί, είναι από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα. Από ότι μαθαίνω δεν υπάρχουν ούτε καν στην Αστυνομία συγκεκριμένα στοιχεία»

Όσον αφορά την Τέτα Καμπουρέλη και τις δηλώσεις της για τον Βαγγέλη Γκουρούση, απάντησε: «Νομίζω ότι έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή».

«Αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο και...»

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης 17/5 ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή Ελένη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου.

O πασίγνωστος δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει να πηγαίνει σε πολέμους όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος του, για τους γονείς του που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία και τις γυναίκες στη ζωή του, αλλά και για το άγχος της δουλειάς που θεωρεί πως του κόστισε με την αρρώστια του.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία. Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μια κοπέλα και να πέφτουν βόμβες; Έκλαψα όταν στον Λίβανο ένα 15χρονο αγόρι μού έδωσε μια πασχαλίτσα που είχε μαζί του για παρέα, λίγο πριν σκοτωθεί.

Σταμάτησα να πηγαίνω σε πολέμους και να ζω επικίνδυνα όταν γεννήθηκε ο γιος μου επειδή είχα δει συναδέλφους να σκοτώνονται».

Ο Κώστας Χαρβαβέλλας αποκαλύπτει για το επάγγελμά του

«Είχα την ανάγκη να κάνω ένα παιδί και καλά έκανα. Έχω ένα παλικάρι, τον Κωνσταντίνο, και τον καμαρώνω. Δεν γουστάρω να κάτσω σπίτι μου με τις παντόφλες και να διαβάζω εφημερίδα, μου αρέσει που δουλεύω ακόμα. Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μού δημιούργησε τον καρκίνο το 2009 και μετά είπα στοπ. Η Αγγελική Νικολούλη κάνει καλύτερα την εκπομπή απ’ ό,τι την έκανα εγώ, την προχώρησε».