Ανατροπές και αναταράξεις για τον ΑΝΤ1! Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό μέλλον για τον Λιάγκα και την Σκορδά

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπές και αναταράξεις για τον ΑΝΤ1! Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό μέλλον για τον Λιάγκα και την Σκορδά

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερες φήμες ακούγονται για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά αναφορικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον στον ΑΝΤ1 αλλά και την εκπομπή «Πρωινό» όπου φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω του σε νούμερα τηλεθέασης.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να υπογράψει σήμερα ή αύριο για δύο ακόμα χρόνια με τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας είναι η μεγάλη ανατροπή μιας και θα τον δούμε με δική του εκπομπή από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν όπου θα ξεκινά στις 11:00 και θα δίνει lead in στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού.

«Ελπίζω να...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Φαίης Σκορδά που τους άφησε όλους άφωνους

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 η εκπομπή «Πρωινό» υποδέχτηκε τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος μίλησε για τα νέα του σχέδια στην μυθοπλασία αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στο θεατρικό χώρο. Ωστόσο στο τέλος της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά πέταξε μια ατάκα που εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως σκοπεύει να παρευρεθεί και πάλι στην εκπομπή στην αρχή της νέα σεζόν για να φέρει γούρι στην παρουσιάστρια. Εκείνη την στιγμή η οικοδέσποινα του χαμογέλασε με νόημα και είπε: «Ελπίζω να με βρεις εδώ…».

Ο Χάρης Ρώμας, εμφανώς αμήχανος από αυτό που μόλις είχε ακουστεί, πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι και θα σε βρω και θα αγκαλιαστούμε πολύ χαρούμενοι αγάπη μου».

«Πάντα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας χαμογελούσε σε αμηχανία. Υπενθυμίζουμε ότι οι παρουσιαστές επιθυμούν να χωρίσουν τα «τσανάκια» τους με την νέα σεζόν, κάτι που ο σταθμός προσπαθεί να αποφύγει.