«Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι...» - Τα "καρφιά" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά τα σχόλια του σχεδιαστή

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι...» - Τα

Ο Λάκης Γαβαλάς, το πρωί της Δευτέρας 30/5, παραχώρισε ορισμένες δηλώσεις που αφορούσαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η κάμερα του Super Κατερίνα, όμως, λίγο αργότερα, εντόπισε το μοντέλο στο αεροδρόμιο και προσπάθησε να αποσπάσει την άποψή της για όσα ειπώθηκαν.

Η Ηλιάνα, λοιπόν, ήταν αρκετά κουρασμένη από το ταξίδι της και αρχικά θέλησε να αποφύγει να μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα, όμως όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τα σχόλια του σχεδιαστή προς το πρόσωπό της απάντησε με μία δόση ειρωνείας, αλλά με απόλυτη ευγένεια, λέγοντας πως είναι λογικό να ασχολείται μαζί της.

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά

«Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι τόσο stylish που θα ασχολιόταν μόνο με ένα πιόνι: την βασίλισσα. Τον ευχαριστώ, είναι τόσο γλυκός!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον

Τα πέρα δώθε στα κανάλια έχουν πάρει φωτιά, καθώς η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και οι παρουσιαστές προσπαθούν να βρουν την επόμενη τηλεοπτική τους στέγη. Ωστόσο κάποιοι επιτυχώς έχουν ήδη υπογράψει, ενώ άλλοι βρίσκονται στην αναμονή (δείτε εδώ το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου).

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γνωστό μοντέλο κάνει το μεγάλο come back στη μικρή οθόνη, με την παρουσίαση του νέου reality του ΣΚΑΪ, Love Island. Ενώ στο κανάλι του Φαλήρου θα βρεθεί και η manager της, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα έχει μία από τις καρέκλες των κριτών στο «My Style Rocks».