''Τους πρώτους επτά μήνες ο γιος μας δεν...'' - Συγκινεί ο Βαρδής με την αποκάλυψη για την οικογένεια του

Η επιλόχειος κατάθλιψη, το προβλημα του γιού του και η σχέση με τον αείμνηστο πατέρα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
''Τους πρώτους επτά μήνες ο γιος μας δεν...'' - Συγκινεί ο Βαρδής με την αποκάλυψη για την οικογένεια του

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη , έδωσε συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής το πρωινό της Δευτέρας 30/5.

Μίλησε για τη σχέση του με τον αείμνηστο πατέρα του Αντώνη Βαρδή, τα αρνητικά σχόλια που του έχουν προσάψει κατά καιρούς, αλλά και τα ζητήματα υγείας που αντιμετώπισαν η σύζυγος αλλά και ο γιός του(δείτε τα όσα δήλωσε η σύζυγός του για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της).

Η εξομολόγηση του Γιάννη Βαρδή

Ανέφερε για τους δικούς του ανθρώπους: «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους 7 μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου, τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά».

Συνεχίζοντας για τη σύζυγό του είπε: «Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα. Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε, στην πορεία άρχισε να το δείχνει, αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».

Μιλώντας για τους γονείς του είπε ότι κατά καιρούς ακούει κριτικές ότι δεν είναι ισάξιος του πατέρα του , ωστόσο δεν τον απασχολούν καθώς ποτέ δεν τον αντιμετώπισε ανταγωνιστικά. Και συμπλήρωσε: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα»

Ο Γιάννης Βαρδής κατέθεσε αγωγή ενάντια στην Πάολα

Δύσκολες στιγμές περνάει όπως φαίνεται η Πάολα, καθώς μια πολύ δυσάρεστη είδηση για την ίδια, έγινε γνωστή στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 30/5.

Ο Γιάννης Βαρδής, όπως δήλωσε στον αέρα της εκπομπής κατέθεσε αγωγή εναντίον της. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον πατέρα του, καθώς θεωρεί πως ένα τραγούδι της είναι αντιγραφή - δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την διαμάχη.

«Πρέπει κάποια πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά. Αν δεν το έκαναν θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε συνθέτης με τη δική του ευλογία κιόλας να παίρνει κάποια μέρη από τραγούδια του πατέρα μου και να λέει ότι αυτό το κομμάτι είναι δικό μου και να μην βάζει καν το όνομα του. Εγώ αυτό ήθελα να κάνω. Ούτε να προκαλέσω φόβο ούρε τίποτα, απλά να προστατεύσω το σπίτι του πατέρα μου», αποκάλυψε.