«Οι άνθρωποι είναι ρατσιστές» - Η Ευτυχία Φαναριώτη "απασφαλίζει" με τις δηλώσεις της

Μίλησε για τα κιλά και την εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Οι άνθρωποι είναι ρατσιστές» - Η Ευτυχία Φαναριώτη

Η Ευτυχία Φαναριώτη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε "ανοιχτά" για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί στη ζωή της αναφορικά με τα κιλά και την εμφάνισή της, ενώ στο παρελθόν έχει μιλήσει για την δύσκολη σχέση με τους γονείς της

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε με τους ξεκαρδιστικούς ρόλους που έχει υποδυθεί στις τηλεοπτικές σειρές ανά τα χρόνια, αποκάλυψε πως δεν την πτόησαν ποτέ όσα έχει ακούσει για τα κιλά της και υποστηρίζει πως μπορεί να "παίξει" οποιονδήποτε ρόλο θέλει άσχετα από την εξωτερική της εμφάνιση. Πολλές φορές, μάλιστα, απαντά με χιούμορ όταν την χαρακτηρίζουν "χοντρή".

Οι δηλώσεις της Ευτυχίας Φαναριώτη για τον ρατσισμό που έχει αντιμετωπίσει

Έβαλες απότομα κιλά σε κάποια ηλικία και σε έκριναν γι’ αυτό. Πόσο απαράδεκτο…

Κι όμως, δυστυχώς συμβαίνει. Οι άνθρωποι είναι ρατσιστές. Φυσικά έχω δεχτεί ρατσισμό για τα κιλά μου. Εγώ θεωρώ ότι μπορώ να παίξω σε οτιδήποτε, όσα κιλά κι αν είμαι, αν ο ρόλος το «επιτρέπει». Δεν δίνω σημασία σε αυτά τα σχόλια. Μάλιστα πολλές φορές λέω «εμένα είπατε χοντρή, μάλλον κάποιο λάθος κάνετε».

Ευτυχία Φαναριώτη

Τα κιλά σου έχουν φέρει εμπόδιο στο επάγγελμά σου;

Κοίταξε να δεις, εγώ πέρυσι το καλοκαίρι έπαιξα τη Μαρίνα στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός», μπορεί αν ήταν άλλος σκηνοθέτης, να μην έπαιρνε εμένα για τον ρόλο και να θεωρούσε ότι θα έπρεπε να την υποδυθεί μια αδύνατη.

«Έχω αντιμετωπίσει σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1/7, η Ευτυχία Φαναριώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

Η γνωστή ηθοποιός που απολαύσαμε ξανά στο Καφέ της Χαράς, αποκάλυψε την σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί στον χώρο του θεάτρου.

«Όταν άκουσα τις καταγγελίες για τον χώρο του θεάτρου, όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Κάποια τα είχα ακούσει. Καλώς έγινε και επικεντρώθηκε το θέμα στο θέατρο. Σε όλες τις δουλειές όμως οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Έχω αντιμετωπίσει και τα δύο. Και σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο. Ναι, έχασα τη δουλειά αλλά αυτό δεν συνέβη μόνο σε μένα. Και άλλος έχει χάσει τη δουλειά του και κάνει άλλο επάγγελμα. Τα είχα παρατήσει δυο φορές αλλά το θέατρο είναι αγάπη και πολύ γλυκιά ιστορία».