Διέψευσε τις κακές γλώσσες - Επέστρεψε η Κατερίνα Λένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Την καλωσόρισε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διέψευσε τις κακές γλώσσες - Επέστρεψε η Κατερίνα Λένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Η Κατερίνα Λένη έλειπε για αρκετές εβδομάδες από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και φούντωσαν τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί από την εκπομπή, ενώ μάλιστα έκαναν λόγο για ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσα στην μαγείρισσα και την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου.

Η επιστροφή της Κατερίνας Λένη στην εκπομπή της «Super Κατερίνα»

Ωστόσο όλα αυτά διαψεύστηκαν το πρωί της Πέμπτης 12/5, όταν η Κατερίνα Λένη εμφανίστηκε στον αέρα του Alpha και ξεκίνησε να προετοιμάζει το φαγητό που θα παρουσιάσει στους τηλεθεατές.

Και μπορεί η αινιγματική της ανάρτηση να τάραξε τα νερά, όμως φαίνεται πως όποιες διαφορές υπήρχαν έχουν λυθεί. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ίσως τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της προηγούμενης εβδομάδας να οδήγησαν τους υπεύθυνους στην συγκεκριμένη απόφαση. όμως προς το παρόν τίποτα από τα σενάρια δεν είναι επιβεβαιωμένο.

«Α τώρα την είδα που μπήκε! Κατερινάκι μου, καλημέρα αγάπη μου» αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου στο ξεκίνημα της εκπομπής για να ρωτήσει τη συνεργάτιδα της αν ξεκουράστηκε. «Μανάρι μου! Υπέροχα. Ξεκουράστηκα» απάντησε η Κατερίνα Λένη με τη σειρά της.

Ποια ήταν η μαγείρισσα του Super Κατερίνα, Κατερίνα Λένη

Αποχώρησε από το Super Κατερίνα η Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα όμως μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπίλεφελντ. Είναι κομμώτρια στο επάγγελμα εδώ και 22 χρόνια. Ήταν πάρα πολύ καλή μαθήτρια και ήθελε να σπουδάσει Νομική.

Οι συνθήκες όμως δεν ήταν ιδανικές και χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι και αποφάσισε να ακολούθησε την κομμωτική αναγκαστικά για να τις φέρει γρήγορα χρήματα για να ορθοποδήσει. Έτσι στα 14 της πήγε σε σχολή κομμωτικής και για να βγάζει τα έξοδα της σχολής έκανε τρεις δουλειές ταυτόχρονα. Έχει εργαστεί σε εστιατόρια, έχει εργαστεί ως Λαντζιέρισα, ως υποδοχή.. Στη ζωή της ότι κάνει είναι συνεπής και εργασιομανής. Η σχέση της με τη μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όταν μαγείρευε η γιαγιά της. “Είχα μια υπέροχη γιαγιά και θεωρώ σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι σήμερα, της το χρωστάω”.